2777
2789
مامانش وقتی محمد شیش ماهه بوده میاد میزارش پشت در خونه خانواده پدری محمد و میره  بدشم گفته من ...

آخی 😟😟😟 عزیزم چ زندگی غمگینی داشته 😔 خدا رو شکر ک تو اومدی تو زندگیش خدا رو شکر ک تو هستی .الان هیچکدومو نمیبینه؟بیچاره نه محبت پدری دید نه مادری😔😔😔

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نگفتی پیام میدادی...چطوری صداشونو شنیدی؟؟؟

ب نکته ریزی اشاره کردی😎

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
مگه نگفتی پیام میدادی...چطوری صداشونو شنیدی؟؟؟

یکیشون بهش پیام داده بودم گفتم به خانمت پیامارو نشون دادی گفت اره از همه اقایون میپرسیدم فقط این اقا گفت نشون دادم منم برای اینمه بفهمم راست کفته یا دروغ باهلش حرف زدم که بعد فهمیدم دروغ گفته بقیشون از لحنشون با پیشنهادایی که میدادن میفهمیدم

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
مامانش وقتی محمد شیش ماهه بوده میاد میزارش پشت در خونه خانواده پدری محمد و میره  بدشم گفته من ...

پس ب خاطر همینه ک بهت وابستس😔😔

آخی 😟😟😟 عزیزم چ زندگی غمگینی داشته 😔 خدا رو شکر ک تو اومدی تو زندگیش خدا رو شکر ک تو هستی .الان ...

ن اصلا

اگه اسمشون بیاد حالش بد میشه

من نمیدونم چجوری تحمل کرده من بودم میمردم

فک کن بدون پدر مادر بزرگ شی...خیلی سخته

همیشه رو پای خودش بوده..تو مدرسه هیچ کس براش خوراکی نمیزاشته..همش گرسنگی کشیده...وقتی سرما میخورده هیچ کس ب دادش نمیرسیده 😩

ن اصلا اگه اسمشون بیاد حالش بد میشه من نمیدونم چجوری تحمل کرده من بودم میمردم فک کن بدون پدر مادر ...

آره خیلی سخته 😟😔😔😔😔😔😔

مادرش هنوز زندست؟؟؟

اره زنیکه عوضی

خیر ندیده تو زندگیش

الان شوهرش مرده...با سه تا بچه با فقر زندگی میکنه 

هر چی بکشه حقشه 

چجوری ی بچه شیش ماه رو گذاشته رفته

فک کن مادربزرگ محمد نمیرفته براش شیر خشک بخره...ب بچه اب قندو این چیزا میدادن...الانم پاشو کتفش تو ورزش مشکل پیدا کرده استخوناش ضعیفن

اره زنیکه عوضی خیر ندیده تو زندگیش الان شوهرش مرده...با سه تا بچه با فقر زندگی میکنه  هر چی ...

این دیگه چ جور مادریه چجور دلش اومد😔😔😔😔