del_ara مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 عنوان عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 413 پست عکس پروفایملو دوس میدارم (: شما دوسش ندارید؟ هر وقت ناراحتم میبینمش حس خوبی بم میدهب شما چطور؟ 1398/03/29 | 06:06 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 مامانش وقتی محمد شیش ماهه بوده میاد میزارش پشت در خونه خانواده پدری محمد و میره بدشم گفته من ... آخی 😟😟😟 عزیزم چ زندگی غمگینی داشته 😔 خدا رو شکر ک تو اومدی تو زندگیش خدا رو شکر ک تو هستی .الان هیچکدومو نمیبینه؟بیچاره نه محبت پدری دید نه مادری😔😔😔 دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
رقیه_جووون عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 9087 مامانش وقتی محمد شیش ماهه بوده میاد میزارش پشت در خونه خانواده پدری محمد و میره بدشم گفته من ... مادرش هنوز زندست؟؟؟
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 مگه نگفتی پیام میدادی...چطوری صداشونو شنیدی؟؟؟ ب نکته ریزی اشاره کردی😎 دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
zzzz19 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 4671 مگه نگفتی پیام میدادی...چطوری صداشونو شنیدی؟؟؟ یکیشون بهش پیام داده بودم گفتم به خانمت پیامارو نشون دادی گفت اره از همه اقایون میپرسیدم فقط این اقا گفت نشون دادم منم برای اینمه بفهمم راست کفته یا دروغ باهلش حرف زدم که بعد فهمیدم دروغ گفته بقیشون از لحنشون با پیشنهادایی که میدادن میفهمیدم دیگر قوی شدم میبینم میخندم رد می شم
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 مامانش وقتی محمد شیش ماهه بوده میاد میزارش پشت در خونه خانواده پدری محمد و میره بدشم گفته من ... پس ب خاطر همینه ک بهت وابستس😔😔 دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
zzzz19 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 4671 وقیحه ب نظرت؟ وقیح اسمشو نیار الرژی دارم بهش دیگر قوی شدم میبینم میخندم رد می شم
del_ara مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 آخی 😟😟😟 عزیزم چ زندگی غمگینی داشته 😔 خدا رو شکر ک تو اومدی تو زندگیش خدا رو شکر ک تو هستی .الان ... ن اصلااگه اسمشون بیاد حالش بد میشهمن نمیدونم چجوری تحمل کرده من بودم میمردمفک کن بدون پدر مادر بزرگ شی...خیلی سختههمیشه رو پای خودش بوده..تو مدرسه هیچ کس براش خوراکی نمیزاشته..همش گرسنگی کشیده...وقتی سرما میخورده هیچ کس ب دادش نمیرسیده 😩
رقیه_جووون عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 9087 وقیحه ب نظرت؟ گناه داره..حالا بنده خدا هر کی باشه خیلی بهش تهمت زدم...😑😑😑
zzzz19 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 4671 وقیحی؟؟؟ به اسمشم الرژی پیدا کردم دیگر قوی شدم میبینم میخندم رد می شم
zzzz19 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 4671 گناه داره..حالا بنده خدا هر کی باشه خیلی بهش تهمت زدم...😑😑😑 ن راحت باشید ادامه بدید کیه بدش بیاد دیگر قوی شدم میبینم میخندم رد می شم
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 ن اصلا اگه اسمشون بیاد حالش بد میشه من نمیدونم چجوری تحمل کرده من بودم میمردم فک کن بدون پدر مادر ... آره خیلی سخته 😟😔😔😔😔😔😔 دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
del_ara مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 مادرش هنوز زندست؟؟؟ اره زنیکه عوضیخیر ندیده تو زندگیشالان شوهرش مرده...با سه تا بچه با فقر زندگی میکنه هر چی بکشه حقشه چجوری ی بچه شیش ماه رو گذاشته رفتهفک کن مادربزرگ محمد نمیرفته براش شیر خشک بخره...ب بچه اب قندو این چیزا میدادن...الانم پاشو کتفش تو ورزش مشکل پیدا کرده استخوناش ضعیفن
رقیه_جووون عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 9087 ن راحت باشید ادامه بدید کیه بدش بیاد تورو خدا ببخشید...فقط یه سؤال پرسیدم...
zzzz19 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 4671 تورو خدا ببخشید...فقط یه سؤال پرسیدم... اشکال نداره خواستی بازم بپرس دیگر قوی شدم میبینم میخندم رد می شم
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 اره زنیکه عوضی خیر ندیده تو زندگیش الان شوهرش مرده...با سه تا بچه با فقر زندگی میکنه هر چی ... این دیگه چ جور مادریه چجور دلش اومد😔😔😔😔 دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅