2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 121 پست
و بنظرم من این حرف شما نه از سر حسادت نه شکاکی نه بددلی .مشکل بزرگ ما که انقدر حرف از خیانت میشه مید ...

خیلی از مشکلات هم متأسفانه نشأت گرفته از همین دوستی های اجتماعیه. 

نمیشه غریزه ی طبیعی یه دختر و پسر رو محدود کرد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار پسر خالم یه شوخی خیلی معمولی باهام کرد. تازه پسر خاله ای که شير مادرمو خورده. شوهرم کلی دع ...

😂😂😂😂خدایی این مردا چرا اینجورین؟؟؟؟فازشون چیه؟؟؟

برو سراغ مشاوران مؤسسه ی زندگی بهتر. نرو سراغ یه مشاور غرب گرا. چون قطعا به تو میگه بیخود حساسی. تو ...

دارم فکر میکنم اگه گفت چیکارکنم اصلا چه فایده داره.مردارو نمیشه عوض کرد...

قصدم جسارت نیست اما باور کنید که ذهن باز یا بسته به این حرف ها نیست. و من ادمی نیستم که تو اجتماع نب ...

میفهمم چی میگین.در کل روابط تعریف شده هستن.هر چیزی توافقی هست.حتی بعضی ها توافق میکنن روابط جنسیِ آزاد بعد ازدواج داشته باشن و...اینا به خودِ اون زوج بستگی داره.متاسفانه من فکرمیکنم آدم باید حدو مرز داشته باشه.این جنسیتی نیست.هم مرد هم زن باید بعد ازدواج یه سری از روابطو بزارن کنار.اما اونا فکر میکنن ما محدودشون کردیم

یعنی چی؟به همین سادگی؟ما میخوایم ازدواج کنیم و کلی نقاطِ مشترک داریم.عاشقِ همیم.بخاطرِ یه دختر ازش د ...

هنوز ک زنش نشدی میخوای محدودش کنی

دوس دخترشی گلم

اگ مردا ببینن تحت فشارن میزنن زیر همه چی

پس خودتو روشنفکر نشون بده بذار اول خرت از پل بگذره بعد ب حسابش برس، زرنگ باش

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
اما ما همو دوست داریم...این خودخواهی نیست؟😔😔😔 من میخوام حل کنم نه اینکه بزارم برم اما نمیدونم چج ...

نباید نسبت ب حرفت گارد میگرفت.حق داری

میخواستی بگی جامونو عوض کنیم اگ من ی هچین همکار آقایی داشتم تو چ برخوردی میکردی

باید نرم تر رفتار میکرد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

امام علی ع میگن غَیْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ وَغْیْرَةُ الرَّجُلِ إیمَانٌ.  غیرت زن بر مرد كفر ...

من اصلا این جمله رو قبول ندارم

مرد میتونه حساس باشه اما زن ن.باید حرف نزنه و بشینه سر جاش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

گفتنش خیلی راحته...😔😔😔خیلی ازش بدم میاد...واقعا نمیدونم چرا...بنده خدا بی منطوره اما ارش متنفرم.. ...

عزیزم هیچ زنی بی منظور عشوه خرکی نمیاد جلوی ی مرد ما خانوما خیلی ساده ایم 

خاله ی شوهرم ی  دوست خانوادگی داشتن ک زنش خیلی میچسبید به مردا ولی لامصب ی جوری رفتار میکرد ک آدم فکر میکرد اصلا منظوری نداره بعدشم هر روز خونه اینا پلاس بودن تا اینکه شوهر خاله شوهرم رفت شهر دیگ واسه کار خانومش باردار بود بچش سقط شد حتی ی زنگم نزد حالشو بپرسه اون خانومه بعد ک شوهرش اومد از شهر دیگ اون خانومه اومد عیادتش خاله شوهرمم فهمید ک واسه شوهرش میاد اون خانوم همون جا رابطه رو کات کرد

هیچ زنی بی غرض نیست 

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️
یعنی چی؟به همین سادگی؟ما میخوایم ازدواج کنیم و کلی نقاطِ مشترک داریم.عاشقِ همیم.بخاطرِ یه دختر ازش د ...

این موضوع ساده ای نیست عزیزم

از متاهل ها بپرسی متوجه میشی بسیاااار هم موضوع بزرگیه .... منتها شما دوست داری ساده ببینیش

هر روز و هر روز کلی از این روابط مثل داداشمه مثل خواهرمه به خیانت جنسی تبدیل میشه اونوقت شما داری خودتو فریب میدی چون درگیر احساست شدی

عزیزم به قول خودت شما میخواهید باهم ازدواج کنید . برای ازدواج موفق و تداومش یکی از مهم ترین اصل ها، تفاهم در نوع ارتباط های اجتماعیه

احترام به احساس و سلیقه همسره

این اقا چه علاقه و احترامی برات قائله که الان اینقدر راحت تو رو به یه زن ولنگار غریبه میفروشه و دری وری بهت میگه؟

اگه واقعا این آقا عقیده اش اینه، پس لابد تو هم از این داداشی ها داشته باشی که قربون صدقه ات بره مدام و بی منظور باشه مشکل نداره؟؟؟؟

مت جه نیستی با علامت یک فاجعه بزرگ مواجه شدی

حق باشماست نباید میگفتم اما ناسلامتی بهترین دوستِ ادم شوهرشه مثلا.من باید اونقد باهاش صمیمی باشم که ...

شما از غیرت این اقا بخودت لذت میبری؟؟غیرت این نیس غیرت اینه ک نزاری آب تو دل خانمت تکون بخوره غیرت اینه عزت و آبروشو حفظ کنه ازهمه لحاظ ساپورتش کنه بهش حس اعتمادوشخصیت بده ..والا اگه با این بگرد ابنو نپوش اون دوستتو نبینم باهات حق نداری با دومادت شوخی کنیو..اینا غیرته همینا تو زندگی آیندت میشه بزرگترین مشکل و سوهان روح ..درباره مشکلتم ک الان دیگه صحبت کردی بانامزدت باید واکنش اونو بدون احساس بسنجی ببینی میتونه پشتوانه محکمی برا آیندت باشه یانه.. یه شب زیر یه سقف بودن ب چهار سال شناخت نامزدی میچربه اونوقته ک اصل طرف مقابل میاد دستت.درضمن از اون خانمم نخاه رفتارشو تغییر بده چون امکان داره قبول نکنه ب دیگر دوستاتون بگه یا بعنوان نقطه ضعف از این موضوع بهره ببره اونی ک باید تغییر کنه نامزدته .خوشبخت باشی دوستم

چشمان تو آفریقاست.. 
هنوز ک زنش نشدی میخوای محدودش کنی دوس دخترشی گلم اگ مردا ببینن تحت فشارن میزنن زیر همه چی پس خودت ...

من قرار نیست ماهی تور کنم.باید به یه باور مشترک رسید یا نه؟

میگه تو زنی فرق میکنه

وا.هیچ فرقی نمیکنه

دیگ چیزی ندارن بگن میگن تو زنی فرق داری