2777
2789
عنوان

حسادت

1067 بازدید | 121 پست

سلام.خانم ها یه درددل زنانه باهاتون دارم.من میخوام یاآقایی ازدواج کنم که ۴ساله میشناسمش.خیلی هم بهش اعتماد دارم و از بابتش مطمئنم.ایشون یه دوست دارن که خانمه وخودش نامزد داره.توی اکیپِ دوستاشون هست که باهم مسافرت و اینا میرن.یعنی صمیمیتی بینشون نیست و از این بابت مشکلی نیست.یه خانم خیلی صاف و سادست.از بابت این خانم هم مشکلی نیست و اعتماد دارم اما مشکلی که هست اینه که ایشون خیییییییلی جلف و سَبُکِ ، باهمه خییییلی راحت حرف میزنه و رفتار میکنه.نمونش اینکه نامزدم تولدل اون خانم رو بهشون تبریک گفته بود و اون خانم با کلی قربون صدقه رفتن که (مهربونم،بهترینم،عزیزمی،دلم برات تنگ شده و...)جوابشو داده. حالا چیزی که منو ناراحت میکنه اینه که من به هیچ عنوان از این خانم خوشم نمیاد.

علتش هم اینه که خیلییییی جلفه و رفتاراش در چارچوبِ اخلاقیِ من نیست و منو عصبی میکنه.هرچند اینم بگم میدونم بی منظوره اما بااین حال میره رو مخم...نمیدونم درکم میکنین یا نه...حالا من اینو به نامزدم گفتم.بهش گفتم بعدازدواج بااین خانم رفت و امد نکنیم چون قبولش ندارم و معاشرت و برخورد اجتماعی رو بلد نیست. نامزدم میگه من تاییدش میکنم و این کافیه،اون بی منظوره ، مثلِ خواهر برادریم و اون با همه اینجوریه ،تو دلش هیچی نیست و....

بحثمون اونقد اوج گرفت که نهایتا بمن گفت تو 

شکاک و بددلی و من نمیتونم اینجوری باهات زندگی کنم که بمن بگی باکی بگرد با کی نگرد.

اما من همچین حرفی نزدم و ابدا شکاک نیستم و فکر میکنم حساسیتم به جاست.من هرگز نگفتم باکی بگرده فقط حقِ خودم میدونم من هم برای انتخابِ دوست نظر بدم و منم برای رفت و امد های آینده تصمیم بگیرم...علاوه بر این حس میکنم نامزدم پذیرای حساسیت های طبیعیِ یه زن نیست و به این حساسیتِ کوچیکِ من پروبال داده و اون رو به شکاک بودن تعبیر میکنه...الان باهم قهریم...خیلی حرفای بدی بهم زد...فکر میکنه من آزادیشو ازش گرفتم در صورتی که اصلا اینطور نیست و داره بد برداشت میکنه.حتی توی کشور های اروپایی هم ازدواج کردن یه محدودیت هایی داره...نباید اینوقبول کرد اما اون حقِ حسادت رو بهم نمیده.تا میام یکم حسادت کنم و شیطونی کنم و خودمو لوس کنم براش زود گارد میگیره و برخوردمیکنه...منم سرخورده میشم...اینم بگم خودش بسیار غیرتی هست.غیرتِ اون برام خیلی جذابِ اما حساسیتِ من برای اون براش یه غولِ!!!هرچند ابدا در حساسیتم افراط نکردم.اما انگار به کامش تلخ میاد...بهم بگین شما جای من باشین چه میکنین؟اگه یه دختری هرچند بی منظور انقد جلف باشه ناراحت نمیشین؟ینی ما زنا حقِ یه حسادتِ کوچیک رو نداریم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر اگر رو اعصابته تموم کن چون میری تو زندگیت مدام بحث میکنید از هم دور می شید پس لطفا همینجا از ...

یعنی چی؟به همین سادگی؟ما میخوایم ازدواج کنیم و کلی نقاطِ مشترک داریم.عاشقِ همیم.بخاطرِ یه دختر ازش دور شم؟جدایی راهِ حلِ پیشنهادیِ شماست؟

بعضی وقتا راهنماییهای اشتباه بیشتر گره زندگی رو کور میکنه ،شما همین حرفارو به مشاوره بگو دقیق راهنماییت میکنه که اگه واقعا این اقا منظورش ازادیه چیکار کنی و چه برخوردی داشته باشی

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
یعنی چی؟به همین سادگی؟ما میخوایم ازدواج کنیم و کلی نقاطِ مشترک داریم.عاشقِ همیم.بخاطرِ یه دختر ازش د ...

چون میخوای سرش بحث کنی زندگیت میره روی هوا 

این خانم همیشه هست با همین ادبیات کلام. میتونی بپذیری؟ بله رو بگو . فکر اینکه این خانم نباشه رو نکن شوهرت هم داره بهت میگه این همیشه هست

خوب وقتی اعتماد داری حساسیتت برای چیه؟

بله اعتماد دارم اما کلا از اون دختر خوشم نمیاد.ممکنه این حس نسبت به یه مرد هم باشه.کلا قبولش ندارم.مجبورم تا اخرِ عمر تحملش کنم؟؟؟

بعضی وقتا راهنماییهای اشتباه بیشتر گره زندگی رو کور میکنه ،شما همین حرفارو به مشاوره بگو دقیق راهنما ...

بخدا من اصلا آزادیشو نگرفتم اصلا همچین زنی نیستم.

بنظرم کاش هیچی نمیگفتی بعد ازدواج کم کم توی موقعیت‌های مختلف رو درو به نامزدت میگفتی اونجا دیگه همسرش بودی و بهتر حرفت رو درک میکرد

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
اما ما همو دوست داریم...این خودخواهی نیست؟😔😔😔 من میخوام حل کنم نه اینکه بزارم برم اما نمیدونم چج ...

حل شدنش با توجه ب رفتاری ک نشون داده تسلیم کردنته

یا بگو منم با اقایون همچین رفتاری داشته باشه حق اعتراض نداری

یا هم ک بزاره کنار

یاهم بزارش کنار

یا هم ک تسلیم شو

بله اعتماد دارم اما کلا از اون دختر خوشم نمیاد.ممکنه این حس نسبت به یه مرد هم باشه.کلا قبولش ندارم.م ...

نه حق با توه. من اشتباه متوجه شدم فکر کردم با وجود اینکه اعتماد. داری ولی چون اداب معاشرتشو نمیپسندی شک داری بهشون. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
چون میخوای سرش بحث کنی زندگیت میره روی هوا  این خانم همیشه هست با همین ادبیات کلام. میتونی بپذ ...

گفتنش خیلی راحته...😔😔😔خیلی ازش بدم میاد...واقعا نمیدونم چرا...بنده خدا بی منطوره اما ارش متنفرم...

بزرگ ترین اشتباهت اینه که با همسرت صحبت کردی اون ک تقصیری نداشت داشت؟؟

بهتر بود خیلی دوستانه با اون خانوم صحبت میکردی و محترمانه میگفتی من ب شما اعتماد کامل دارم و شما مثل خواهر منو همسرمید 

اما من یه سری محدودیتها برای خودم دارم ک اگه میشه لطف کنید به محدودیتام احترام بذارید

اینو دکمال ادب و همراه با صمیمیت ب اون خانوم میگفتی

خودت باش   مگه خودت چشه   والا