2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 121 پست

[QUOTE=94178100]میگی تو رو محدود میکنه و خودش میگه به خودم مربوطه. خب دیگه تکلیف معلومه. من جات باشم یه لحظه هم نمی ...[/QU

جامعه مردسالاری همینه...زن ساکت شه.همیشه عشوه و لوندی داشته باشه.حسادت ممنوع.فضولی ممنوع.چرا؟چون آقایون آزادیشون صدمه میبینه...

من خیلی دوسش دارم...اونم همینطور ...کاش به راحتی مشد رفت....

اگر رفتار نامزدتون باهاش صمیمی نیس و اون شکل گفتاری که گفتین و با این خانوم نداره بنظرم سخت نگیرید

ولی اگر همسرتونم همینطوری باهاش رفتار میکنه و واسه شما غیرتی میشه

یه جای کار میلنگه اگر این شکل رفتارا رو بد میدونه پس چرا برای خودش خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=94178100]میگی تو رو محدود میکنه و خودش میگه به خودم مربوطه. خب دیگه تکلیف معلومه. من جات باشم ...

ببین من همسرم اوایل که نامزد بودیم یه بار از چهره یه خانومی چند بار تعریف کرد من هیچ واکنشی نشون ندادم 

ولی چند روز بعد از یه آقایی تعریف کردم فقط بخاطر اینکه ببینم کلا با این مسائل مشکل نداره یا واسه خودش اشکال نداره

که دیدم بدجور بهم ریخت و دعوای بدی کردیم‌ ولی ارزششو داشت بهش یاد دادم باید حد خودشو نگه داره ...😁

ببین من همسرم اوایل که نامزد بودیم یه بار از چهره یه خانومی چند بار تعریف کرد من هیچ واکنشی نشون ندا ...

ینی میگین منم مثلِ خودش رفتار کنم؟بچگانه و لجوجانه نیست؟

امام علی ع میگن غَیْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ وَغْیْرَةُ الرَّجُلِ إیمَانٌ. غیرت زن بر مرد كفر است، و غیرت مرد بر زن ایمان.

راستش من خودم خیلی به این جمله اعتقاد دارم و خیلی برام دلچسبه و یه وقتایی بخاطر این جمله از خیلی حساسیتام صرف نظر کردم . اما بنظر من هر چیزی یه چارچوبی داره و تا یه حدی قایل قبول. من خودم اگه بودم هیچوقت نمیتونستم با چنین آقایی با چنین دوستی ازدواج کنم راستش داشتن دوست خانم برام غیرقابل هضمه و هیچ جوره نمیتونم کنار بیام هر چند همسر من هم زمان کارشون همکار خانم داشتن و بالاخره در جریان روابط و حرف ها همسرم بودم اما خب میدونستم همسرم چارچوب رو رعایت میکنه و کلا از زنایی که اینگونه هستن دوری میکنه اما خب بازم بالاخره شاید بعدها تو زندگی اون خانوم مشکل پیش اومد و این خانم با حرف هاش روابط رو صمیمانه کرد تو لحظاتی که شما با همسرتون مثلا به مشکل کوچیکی خوردید. همونطور که میگی مردا اینطورین یا اونطورین اینم در نظر داشته باش ک ممکنه با محبت طرف مقابل خودشونو وا بدن. پس با کسی ازدواج کن تو چهارچوب اخلاقیات و عرف جامعه و خانواده ت باشه(جامعه ما هم والا چنین روابطی رو نمیپسنه و البته اکثر خانواده های ایرانی،)

خیلی سخته...نمیتونم کنترلش کنم.بچه که نیست ادبش کنم.نمیتونم هم مثل بچه ها بگم یا من یا اونا.با آرامش ...

چرا فک میکنی سخته؟ خیلی هم راحته. اولا که با یه مشاور خوب حرف بزن. اما مردی که نتونه روابطشو به خاطر همسرش کنترل کنه قطع کنه یا کم کنه از نظر من قابل اعتماد نیست. 

حتی زن هم با این شرایط قابل اعتماد نیست. 

من اینا رو بهت میگم به دو دلیل. 

اول اینکه خودت حساسی و این حساسیت طبیعیه. 

یا باید خودخوری کنی و حساسیت خودتو سرکوب کنی یا مدام اذیت بشی.

دوم اینکه میگی همسرت تو رو محدود میکنه. 

اگه واقعا از نظر ایشون رابطه با یه خانوم بلامانعه چرا به ت. اجازه ارتباط با آدم های مختلف رو نمیده؟ چرا میگه با فلانی معاشرت نکن. 

این ترس تو از حرف زدن اصلا خوب نیست. اون به راحتی تو رو بابت یه ارتباط درست محدود میکنه. اون وقت تو بابت چیزی که حقته نگرانی؟ بهترین موقعیته که بفهمی جایگاهت پیش نامزدت کجاست. 

البته ممکنم هست بترسه و حرفتو گوش کنه. اما اینم در نظر بگیر که این ممکنه یه واکنش آنی باشه برای به دست آوردن تو. به هرحال بهتره که با یه مشاور حرف بزنی. بحث یه عمر زندگیه. 

امام علی ع میگن غَیْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ وَغْیْرَةُ الرَّجُلِ إیمَانٌ.  غیرت زن بر مرد كفر ...

من اونقدرا هم بسته فکر نمیکنم.در حساسیتم هرگز افراط نکردم.حرفم اینه هر کسی که به هر دلیلی همسر رو آزار بده ام باید ازش دوری کنه.هر چیزی. حالا من از اون خانگ انرژی منفی میگیرم...همسرم بجای دفاع از اون و صحبت از خوش قلبیش باید بهم حس امنیت میداد 

[QUOTE=94178100]میگی تو رو محدود میکنه و خودش میگه به خودم مربوطه. خب دیگه تکلیف معلومه. من جات باشم ...

من یه بار پسر خالم یه شوخی خیلی معمولی باهام کرد. تازه پسر خاله ای که شير مادرمو خورده. شوهرم کلی دعوا کردو عصبی شد. بعد همکار خانومش بهش جوک فرستاده بود بهش گفتم چرا بهت جوک میده گفت خب من بهش جوک میدم اونم جوک میده 😲😲😲😲

تازه یکیشون تو ماه عسلمون نزدیک نیم ساعت با شوهرم تلفنی حرف می‌زد و درد و دل میکرد. بعد من اگه به پسر تو فامیل میگفتم حالت خوبه دعوامون میشد. 

اینا رو من عقلم نرسید مثل تو قبل ازدواج بفهمم. کسی هم کمکم نکرد. هرچند الآن مدتیه که بهتر شده. محل کارش تغییر کرد و اون آدما رو گذاشت کنار. اون قدر درگیری فکری پیدا کردیم که دیگه براش وقتی نموند که بخواد به اون روابط اختصاص بده. 

و بنظرم من این حرف شما نه از سر حسادت نه شکاکی نه بددلی .مشکل بزرگ ما که انقدر حرف از خیانت میشه میدونی چیه؟! اینه که ما این روابط رو داریم کم کم عادی میکنیم و تحت دوست اجتماعی و .... هر کاری میکنیم. البته من خدای ناکرده تهمتی ب نامزد شما نمیزنم اما حرفام تو پست بالا عکسش هم برای یه خانوم هم صدق میکنه و یه چیز دو طرفه ست. 

در هر صورت امیدوارم که بهترین تصمیم رو بگیری و عقلت رو بر احساست حاکم کنی و هر چیزی که به صلاحت هست خدای مهربان پیش روت بذاره. موفق باشی عزیزم