2777
2789
عنوان

از طلاق میترس

1010 بازدید | 134 پست

۳۱سالمه، خودم اومدم قهر

دوسه بارم اومد که بیا خونه اما برادرش مجبورش کرده بود که بیاد دنبالم.

مدام بهم میگه تو به  خانوادم بی احترامی میکنی، هرچه هم میپرسم چه بی احترامی کردم جوابی نداره بده

روانیم کرده از بس خانوادم خانوادم میکنه

پوووف بیشتر مردا همینن

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

خب ازش بپرس بگو اگه بی احترامی کردم بگو بدونم  وقتی حرف نمیرنی ینی کاری نکردن و بهونه میگیری 

بعد به نظر خودت این مسلئه  ارزش طلاق داره؟؟

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه ادم خوبیه سر چیزای کوچیک جدا نشو

پدر من بیماره و با اینکه من میدونم حقوقش میمونه واسم اما میترسم از آینده میترسم از اینکه هیچ کس منو نمیخواد.ترس تنهایی یه زن با مردا فرق داره.

مردا میتونن تنها باشن ولی زنا مخصوصا تو دهه سوم زندگی احساس بدی دارن...

سعی کن برید مشاوره.

من راهی نداشتم وگرنه میموندم و میسوختم و میساختم

واقعا طلاق ترسناکه اونم با این مردم که دیگه به چشم جنس دست چندم میبیننت....

مراقب خودت باش

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

از طلاق میترسم اما واقعا تحمل خانواده شوهر و بچه بازیای شوهرمو ندارم

خیلی شوهرم اذیتم کرده

الان سه ماه اومدم قهر، شوهرم اصلا سراغمو نمیگیره، واقعا تصمیم گرفتن برام سخته

دوستش دارم اما فکر کردن به رفتاراش  متنفرم میکنه ازش

شوهرم به همه گفته خانمم باید مثل جاریاش رفتار کنه

میگه خودش رفته خودشم برگرده 

و میگه می‌خوام ببینم خانمم خودش چه کار می‌خواد بکنه

حرفایی که از زبان شوهرم به گوش من رسوندن

مادرشوهرمم به همه گفته ۳۰هزار پسرم عیدی بهم داده عروسم بخاطر اینه که رفته قهر.

البته یه بارم گفت ۳۰هزار پسرم برا تولد خواهرش داده بخاطر اینه که رفته قهر

رفته پشت سرم گفته پسرم جرئت نداره درحضور زنش چیزی خرجمون کنه باید یواشکی خانمش اینکارو بکنه.

همه اینا باعثش شوهرمه، من واقعا همچین اخلاقی ندارم 

خیلی بهم می‌ریزم وقتی چیزی نیستم و میگن هستی

ظلمه بخدا

اگه مادر خواهرش بذارن بهترین زندگی داشتم چون هم شوهرم منو دوست داره و هم من اونو دوست دارم.

البته شوهرم دوستم داشت نمی‌دونم الان داره یا نه؟

من سیاست نداشتم و خانواده شوهرم خییییلی سیاست دارن 

زندگی نباید صداقت توش باشه چون سرانجامش طلاقه

اگه ادم خوبیه سر چیزای کوچیک جدا نشو پدر من بیماره و با اینکه من میدونم حقوقش میمونه واسم اما میترس ...

طلاق گرفتید؟ خیلی سخته؟

میشه یکم از موقعیتی که توش هستید بگید

خیلی زندگیم سخت پیش میره ،دیگه تحملم به صفر رسیده

همشون همینن عزیزم.وقتی ازدواج میکنن یادشون میاد که خانواده دارن.

آره کاملاً درست.

و خانوادشون هم تازه میفهمن که پسر یا برادر دارن.

شوهرم اوایل ازدواجمون خیلی می‌گفت تنهامو ،خانوادم ارزشی برام قائل نیستن و ...

اما الان عزیز دردانه خانوادش شده ،طوری که داره از من دور میشه

همه مردا همینن. برا این چیزا که آدم طلاق نمیگیره همه مردا مامانم مامانم خواهرم خواهرم میکنن خودتو ب ...

خیلی تحقیرم کردن مسخرم کردن ،خیلی کوچیک شدم واقعا بریدم

شوهرمم درک نمی‌کنه و طرف اوناست رو بهشون داده از حد گذروندن

خب ازش بپرس بگو اگه بی احترامی کردم بگو بدونم  وقتی حرف نمیرنی ینی کاری نکردن و بهونه میگیری&nb ...

بارها ازش پرسیدم جواباش اونقد بچگانه و پیش پا افتادس که بیشتر باعث عذابم میشه که چرا یه مرد باید اینجوری باشه اونم مرد من