2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم عروسی چون..

611 بازدید | 27 پست

چون25سالمه ولی اصلا طلا ندارم.عروسیه دختر عممه و فامیله درجه یکمه..ن لباس دلخواهمو میتونم تهیه کنم نه کفش ن مانتو مجلسی دارم.فقط ی پیرهن لمه دارم همونو میخوام بپوشم..ولی اصلاااا حس خوبی ندارم بخاطرهمین میخوام فقط بشینم ی گوشه تامجلس ت بشه.تیپو ظاهربرام خ اهمیت داره دوس دارم تومهمونی لباس خوشگل بپوشم وبرم ارایشگاه بخصوص وقتی فامیل نزدیکه و طلا داشته باشم حداقل ی دستبندو انگشتر..شمام اینطورین؟

لباس و ارایش اره ولی طلا ملاک خوشبختیه 😑😑😑 من حالم از طلا بهم میخوره

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی  اگ اهل دعوایی با من بحث نکن چون کپی خودتم و کم نمیارم   درضمن تاپیک من ماله منه اگ ناراحتی نیا حق نداری گزارش بزنی   انکه را خوبی کنی هاری نگیرد ارزوست   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس و ارایش اره ولی طلا ملاک خوشبختیه 😑😑😑 من حالم از طلا بهم میخوره

خب تو ب طلا علاقه نداری..ب لباس داری.من ب همش علاقه دارم..ملاک خوشبختی؟نیس ولی تومهمونی همه میندازن...

میتونم بهت پیشنهاد نقره رو بدم ششیک تره و ارزون ترر 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی  اگ اهل دعوایی با من بحث نکن چون کپی خودتم و کم نمیارم   درضمن تاپیک من ماله منه اگ ناراحتی نیا حق نداری گزارش بزنی   انکه را خوبی کنی هاری نگیرد ارزوست   

نه اصلا اينطوري نيستم چون لباس تكراري ميپوشم،خودم آرايش خوشگل ميكنم و موهامو رنگ خوشگل ميزارم و درست ميكنم.چرا بايد برم آرايشگاه كه كلي پول ازم بخاطر گند زدن به مو و صورتم بگيره.هروقت رفتم آرايشگاه واقعا پشيمون شدم.

یه روز خوب میاد

خب تو ب طلا علاقه نداری..ب لباس داری.من ب همش علاقه دارم..ملاک خوشبختی؟نیس ولی تومهمونی همه میندازن. ...

خب تو نقره بخر بگو طلا سفیده 

یا خب بدل بخر طلا الان پوله خونه

طلا واجب نیس که، لباستم عکس بده بچه ها بگن با چی ست خوب بشه منم تا قبل نامزدی ی سوت هم طلا نداشتم بابام نخریده واسمون بدلیجات قشنگ نداری؟

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
همه همینن خب طلا که خیلی مهم نیست ولی یه آرایشگاه معمولی برو

ارایشگاهم ازقصد نمیرم. باخودم میگم وقتی ی گزینه اکی نیس بقیشم ب درک😂دیگ برم آرایشگاه چ فرقی داره وقتی ی طلا ندارم بندازم.مجلس زنونس همه طلامیندازن.

منم دوس دارم.طلاهامو فروختم واسه خونه.بعد نقره مینداختم.هیچکسم متوجه نمیشد طلا نیس.تا کم کم دوباره خریدم.خودمم خیاطم و لباسامو خودم میدوزم.از نت هم کلی کلیپ ارایش و شنیون که خودم بتونم انجام بدم دان کردم.راحتم واسه عروسیا

من همین یه دونه ام!
ارایشگاهم ازقصد نمیرم. باخودم میگم وقتی ی گزینه اکی نیس بقیشم ب درک😂دیگ برم آرایشگاه چ فرقی داره وق ...

عزیز دلم انشالا بهتریناشو بخری اما سعی کن از چیزایی ک میتونی لذتشو ببری ببر یه ارایشگاه خوب لباس خوب و عکس خوب 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
ارایشگاهم ازقصد نمیرم. باخودم میگم وقتی ی گزینه اکی نیس بقیشم ب درک😂دیگ برم آرایشگاه چ فرقی داره وق ...

یه سری از این بدلا از طلا ی واقعی ، واقعی ترن 

یه نیم ست بخر از اونا گرون گرونش ۱۰۰ تومنه

یواش یواش پول جمع کن طلا بخر

آرایشگاهم برو لباستم که لباس شبه دیگه

خوب میشی

عروسی کیه؟(چه وقتی است)

آرایشگاهو برو اونم بدل بپوش هرکی طلا نداره دیگه نمیتونه بخره عزیزم 

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺