2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم عروسی چون..

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 27 پست
یه سری از این بدلا از طلا ی واقعی ، واقعی ترن  یه نیم ست بخر از اونا گرون گرونش ۱۰۰ تومنه ...

اواخر تیرماهه.دیگ هرچی جلوم باشه میپوشم...وقتی ی گزینه کم میشه کلااا قاطی میکنم..طلا و ی لباس خوب داشتم بقیه رو قرض میگرفتم ولی خب کلا نمیشه...

اواخر تیرماهه.دیگ هرچی جلوم باشه میپوشم...وقتی ی گزینه کم میشه کلااا قاطی میکنم..طلا و ی لباس خوب دا ...

نشد نداریماا

پشو قشنگ کاراتو بکن آماده شو برو

جای منم یه قر بده

کلی هم خوش بگذرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بامزه که مجردی و بدون طلا دوست نداری بری عروسی

همسنیم من دوساله عروسی کردم..

مجرد بودم اصلا طلا نداشتم و تو فازش نبودم ولی الام عاشق طلام 😁😁 البته الانم خیییلی کم میندازم فقط دستبندم همیشه دستمه.. بیشتر دوست دارم بخرم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بامزه که مجردی و بدون طلا دوست نداری بری عروسی همسنیم من دوساله عروسی کردم.. مجرد بودم اصلا طلا ...

اخه ترکا میندازن تا ارنج خخخ.من نمیخوام زیاد باشه درحد ی دستبند کافی بود..اخه تومهمونی همه میندازن فقط تونمیندازی کاملا واضح میشه نداری..و بقیه دارن...

اخه ترکا میندازن تا ارنج خخخ.من نمیخوام زیاد باشه درحد ی دستبند کافی بود..اخه تومهمونی همه میندازن ف ...

خب یه سرویس یا نیم ست نقره شیک بگیر

بعد انقدر علاقه داری کار کن بگیر پس انداز خوبیم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب یه سرویس یا نیم ست نقره شیک بگیر بعد انقدر علاقه داری کار کن بگیر پس انداز خوبیم هست

اره خودم کارکنم میخرم..این مجلسم باید خ توصحنه نباشم جیم بزنم و نرقصم ک نبینن.چون دقت میکنن ب سرووضعت..

اره خودم کارکنم میخرم..این مجلسم باید خ توصحنه نباشم جیم بزنم و نرقصم ک نبینن.چون دقت میکنن ب سرووضع ...

جالبه که با طلای دختر مجردم کار دارن

معمولای زنای متاهلو دقت میکنن ببینن چی‌ دارن که اونم واسه من مهم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارایشگاهم ازقصد نمیرم. باخودم میگم وقتی ی گزینه اکی نیس بقیشم ب درک😂دیگ برم آرایشگاه چ فرقی داره وق ...

ببین یه پیج اینستا هست بدلهای مشابه طلا میاره تو کامنتا که مشخصه خیلی شبیه طلا هستن و کسی تشخیص نمیده. صبر کن پیداش کنم برات بزارم. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ارایشگاهم ازقصد نمیرم. باخودم میگم وقتی ی گزینه اکی نیس بقیشم ب درک😂دیگ برم آرایشگاه چ فرقی داره وق ...

از این بدلی ها بخر بنداز بعضی هاشونداصلا معلوم نیستنها

آرامش روزهای بیقراریم خدا....
جالبه که با طلای دختر مجردم کار دارن معمولای زنای متاهلو دقت میکنن ببینن چی‌ دارن که اونم واسه من م ...

اره ترکا خ چشمو هم چشمی دارن برا همون خیلی تیکه میندازن..فامیلای من اینجورین یکمم ندید پدیدو سطح پایینه رفتاراشون...ی ذره الان منطقی فکر کردم بیخیال شدم..نشون بدم چشم میزنن همینجوری چش دارن چ برسه ب اینک...همون ساده میرم میشینم فقط نمیرقصم تنها ایرادش همینه ک نمیرقصم اونم فدای سرم😁 تو عروسیم جبران میکنم😍مرسی از وقتی ک گذاشتی💗💗