2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه شما اینجایی. خاطره ی من رو گفتی 😁😁😁

اره دیشب میخاستم بهتون بگم یادم رفت

حتی کپی کردم لینک رو

درست گفتم یا ن

پستامو خوندی؟؟؟

بین دوستان شاهد از غیب رسید

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
خب این واسه شما استاندارده منم خیلی جاها سعی کردم برخورد سوم رو داشته باشم ولی همیشه میگه داری طعنه ...

اینو من نگقتم

تایپیک دختر گرانبها هستش

میتونی از خودش بپرسی

چند سالشه . عین دختر منه منم خسته شدم خیلی 

2/7 😔😔😔 پاهاشو میبره بالا محکم میکوبه به شممم یا دستم، چند روز پیش دراز کشیده بودم یهو محکم با ارنج پرید رو معدم نفسم رفت

من همه چيزايي كه نوشتي و خوندم منم متولد٧٥هستم الان نزديك دوسال هست ازدواج كردم و پسرم نه ماهش هست ا ...

خاهشا در نظر داشته باشین ک همه مث هم نیستن همه مردا شوهر شما نیستن اینقد راحت ی نسخه برا هنه نپیچید منم همین ک میگین غرور نداشتم ولی درست نشد بدعادت شد شدم من نازکش غرورم له شد دیگه تصمیم گرفتم بمیرمم پیام ندم و زنگ نزنم اینقد منتظر میمونم تا خودش بیاد طرفم وظایفش یادش رفته مرد اگه مرررررد باشه یبار ک ازش میپرسی چته جواب میده فوقش ی روز قهر کنه ن مث من و استارتر و امثال ما هی بریم جلو و هیچی ب هیچی 

سلام .من به خاطر شما عضو شدم امیدوارم نظرم رو بخونید.

اول اینکه لطفا  از خودتون و از همسرتون عکس نذارین .دوم این بحث رو جمع کن .دوستان به اندازه کافی شما رو راهنمایی کردن ،الان وقتشه خوب رو کارها و حرفهای خودت و همسرت فکر کنی و تصمیم بگیری ، اینو بدون گاهی انسان مجبوره کاری رو که دوست نداره انجام بده مثل موندن پیش مادر شوهر ، بدون که شوهرت مادرش رو دوست داره همانطور که شما مادرت رو دوست داری .پس گاهی این تنها موندن با مادر شوهر رو به خاطر همسرت بپذیر . همسرت شما رو دوست داره شما رو به منزل آینده خودتون برده تا هم شما رو از نظراتش مطلع کنه ،هم باهم یه روز رویایی رو بگذرونین بعد هم برین شام.اما  مردها غرور خاصی دارن ،به قول شما با لحن خوبی نگفته ،یاد بگیر حرفهاشو کاملا گوش کن هرچقدر ناراحت شدی فقط گوش کن اما ازش فاصله نگیر ,،بعد که آروم شد در جملات منطقی و با لحن آرام حرف اشتباهش رو بگو .عزیزم به نظرت درسته که شما مدام به من میگی نمی‌فهمی ،به هر جهت ما اول راهیم به مرور با هم سازگار میشیم .خیلی توضیح نده ،اما لحن آرام و منطقی خیلی مهمه .بعد شما اشتباه برداشت کردی ،همسرت گفته یه کم به خودت برس تا بره برگرده تا باهم یه روز رویایی در منزل خودتون داشته باشین.فکر کن ،فکر کن ،فکر کن ،به خودت بگو وارد مرحله جدیدی از زندگی شدم ،دیگه کم کم با زمان دختر خونه بودن خداحافظی کن ،دیگه برای بزرگ شدن ،برای اداره کردن یک زندگی ، برای عروس یک خانواده بودن ،برای زن داداش بودن و...انشاالله مادر بودن خودت رو آماده کن.

اصلااااااااااا حاضرنیستم ازش بپرسم

عزیزم من کل ماجرا رو خوندم حالا میخوام بهت نظر بدم

توی زندگی مشترک زنی ک نازو عشوه داره موفق نیس

زنی موفقه ک هم سیاست شوهر داری و رفتار با خانواده شوهرو بلده

هم عشوه گری داره و هم رابطه جنسی خوبی با شوهرش داره

خیلی طبیعیه توام مثل همه دخترا دوست داری نزدیک مادرت باشی

ولی شوهرت فک میکنه تو از بودن با مادر اون اذیت میشی و مامان خودت ن 

لازمه رویه ای ک پیش گرفتی رو عوض کنی

الان این محل ندادن ب شوهرتو سوال نکردن و حرف نزدن دقیقا بچه بازیه

سعی خودتو بکن ک بدون جانبداریو ناراحت شدن ب حرفای شوهرت فکر کنی اگر ایرادی داری رفع کن

بعدم این موضوعا الان بی اهمیت و کوچیکن ولی اگه توی هر بحث و اختلاف نظر شما بخواین دو روز سرد باشین بعد دو س روز حرف بزنین باهمو باز ازهم دلخور بشینو ی هفته قهر کنین تموم زندگیت توی سردی و دعوا میگذره

شما اگه لوسی شوهرت به نظر لوس‌تر میاد! یه بحث کوچولو رو اگر آدم بخواد انقدر کش بده که کل زندگیش باید بحث و دعوا باشه! یعنی چی رو اپن نشین والا من جای مادر ! شمام هنوز میشینم رو اپن و رو کانتر آشپزخونه! هیچم لوس و بچه نیستم 

بعد این حرف بزرگونه و عاقلانه است که قبلا از لوس بودنت خوشم میومد الان دیگه خوشم نمیاد انگار این چیزا دکمه داره بزنی خاموش شه چجوری باید یه نفر کل شخصیتشو یهو به اذن و اراده آقا کلا عوض کنه؟ 

شاید هم کسایی این حرفارو زدن و همسرتو تحت تاثیر قرار دادن 

به نظر من یکم صبر کن وقتی ارومتر شدین جفتتون با هم حرف بزنین نه مثل اینبار یکی به دو و لجبازی اگر از یه بزرگتر مورد اعتماد یا مشاور کمک بگیرین هم بهتره

بچه ها این مادرشوهری که ما ازش فراری هستیم و نمیتونیم باهاش تنها باشیم کسیه که شوهر خوب و نازنین ما ...

د مشکل ما اینه ک خوب تربیت نکرده گلی خانوم😂😂😂😂🙀😂 لوس بارش اورده 

من میخام بگیرم اما نمیدونم چ مدلی مجبورم خودم ی طرحی پیدا کنم و گرن ی چیزی ک دوس ندارم باز مجبورررر ...

اگر عکس مشکل داری خب مدلشو‌بگو .چوبی یا برنز؟؟

بفرمایید بتونم راهنمایی میکنم

درحال حاظر مشکلات من از اول ازدواجم تاالان اینکه من حساسم از مجردیم اینجور بودم.شوهرم(عقدیم)دائم تامنو میره خونشون میره میخوابه لای پاهای مادرش یا بغلش اونم اینجور مادری نیس ک باخوشحالی ما خوشحال شه درغیاب پسرش بهم میگه میبینی فلانی چ دوسم داره همیشه اینجوریه ها تااز درتو میاد میخوابه بغلم‌.تاگفتم پیش من مادرتو لوس نکن بعدپزشوبمن میده ی مدت ترک کرد ولی الان باز شروع کرده.یامثلا جاریم ک باهاش هی شوخی های دستی میکنه یامبتذل میحرفه بااینکه الان ی ساله شوهرم ترک کرده حتی گاهی دستم بش نمیده جاریم ترک نکرده تاحالا میتونست خیلی جدی بش بگه فلانی بمن دس نزن کاری داری وایساعقب بگو میشنوم.چیکارکنم میندازتش اونور ولی جاریم چون ب اطمینان رسیده ک مجبوری بخاطر ناراحتی من میندازتش اونور باز میاد سمتش باحرف مبتذل میزنه.بنظرتون مشاوره ج میده.یا خواهرشوهرم ک میخوابه روش

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن