2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
بهش پی ام دادم بازم گفت کار دارم الان نمیتونم جواب بدم الان نمیدونم از من رفتارم ناراحتع یا تو رابطه ...

مگه چجوری واسش جبران کردی . شما که میگی تو عقدیم و رابطه کامل داریم 

اونوقت میگی فکر کنم تو رابطه واسش کم گذاشتم !!

استارتر منم اوایل چندین بار این مسئله برام پیش میومد

تا اینکه همسرم یکبار تو حالت عادی اعتراف کرد و گفت بعضی وقتا که حوصله ندارم تو هی پیگیر میشی که چی شده دوست دارم بیشتر برم تو فاز قیافه

حالا شما هم وقتی از دلش دراوردی و بعدشم چیزی نبوده دیگه ول کن عادی باش زنگم زد عادی برخورد کن انگار چیزی نبوده و نیس درست میشه

بالاخره ما هم یه تجربه هایی داریم  

و خدایی که بشدت کافیست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بچه اس همسرت!!

ب نظر من که میخواد جوری تنبیه ات کنه که دگ وقتی اونجایی رفت بیرون نتونی غر بزنی و بی حوصلگی کنی!!!

ببین هرچی الان بکاااارب همونو تاااخر عمرت با همسرت برداشت میکنی....

دندون رو جگر بزار اه چقد پ میدی😒

اونم ک طاقت اشک منو نداشت منو کشید بغلشو و اشکامو پاک کرد ی ساعت پیش هم بودیم ی جورایی جبران کردم بع ...

فقط اومدم بگم تجربه ی من میگه اگه دم به دقیقه و سرهرچیزی گریه کنی 

اشکات واسش عادی میشه و دیگه محل نمیده 

همین😊

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

خانوم استارتر کم تجربه ای از کاه کوه نساز اگر اینقدر اذیت میشی به همسرت بگو وقتی که کار نداره بیاد دنبالت ترجیح میدی با ایشون به مادرش سربزنی مثل بچه ها رفتار نکن که انگار مادرشون جذامی بوده،حرفت رو صریح بزن البته محترمانه دقت داشته باش  بعضا دیده شده توصیه های دوستان در ابنجا باعث حادشدن اختلافات هم شدهپس حواست رو جمع کن.

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

بچه ها این مادرشوهری که ما ازش فراری هستیم و نمیتونیم باهاش تنها باشیم کسیه که شوهر خوب و نازنین ما رو بزرگ کرده و زحمتها به پاش کشیده .. اگه شوهر ما خوبه یا زندگی خوبی داریم حاصل زحمات مادرشوهرمون هم هست.. البته حمله نکنیدا  

البته ما ۲ماه نامزد بودیم و الان ۳ماهه عقدیم و باهم رابطه ی کامل نداشتیم اونشبم رابطه ی کامل نداشتیم ...

پرش کردن خواهر ، کم کم با این واژه ها آشنا میشی

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

لایکم کنید زشتااااا

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
الانم واقعا دلم براش تنگ شده ب نظرتون چیکارکنم

بنظرم خودتو نگه دار ، و برین مشاوره ، اگه خانواده شوهر من بودن میگفتم حسااااابی پرش کردن و بش گفتن ادبش کن

لطفا اول بزرگ بشین بعد وارد زندگیـ ی نفر بشین اون یه نفر علاوه بر اینکه همسر شماست نقش های دیگه ای ه ...

توی عقده اولشه ، فرض کن پسره بره خونه اینا بعد عروس بره با دوستاش