2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
بعد مامانم زنگ زد ک بیا بریم خونه ی خالت منم بهش زنگ زدم گفت نمیخاد بری ی امروزو اومدی خونه ی ما (ی ...

اووووووف.. مث شوهر من این حرکتش.

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

من همه چيزايي كه نوشتي و خوندم منم متولد٧٥هستم الان نزديك دوسال هست ازدواج كردم و پسرم نه ماهش هست اوايل ازدواج خب چون ما تو نامزدي رفت و امد زيادي نداشتيم يكم حرفاي هم و خوب نميفهميديم اما من كلن 

غرور گذاشتم كنار نگفتم اگه اول من پيش قدم بشم براي اشتي پررو ميشه يا اينكه بدعادت ميشه هميشه تا از هم دلخور ميشديم حالا به هر دليلي چه مقصر بودم يا نه ميرفتم سراغش و به هر قيمتي شده اشتي ميكردم حتي يه شب هم نذاشتم با قهر بخوابيم هرناراحتي و همون موقع حل ميكردم و اما بعد از چن ماه ديگه خودش اصلن به هيچ دليلي ناراحتم نميكرد حتي اگه كار اشتباهي ميكردم انگار كه از رفتارام خجالت زده شده بود خدارو شكر ديگه هم مشكلي نداريم يعني ميخوام بگم اينكه غرور دارم و لوس ميشه و ياد ميگيره رو بذار كنار زندگي دونفرتون با ارزش تر از غرورت هست باور كن ارزشش و داره

عمرا يه درصد هم احتمال نميدادم گرفتار مريضي بشم اونم چي ام اس 😣 برا سلامتيم از ته دلت دعا ميكني؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قیافه نگرفتم از دست شوهرم شاکی بودم و واقعا دیگه صبرم تموم شده بود مادرشوهرمم کم حرف فقط خیره شده ...

مادرشوهر من. که همش غیبت میکنه ک من ی چی بگم. و منم یا میگم عه... اهمممم... ..بروخداراشکر کن هیچی نمیگه نگا تلویزیون میکنه..شر حرفاش.نمیفته گردنت. 

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
اخه اون نبود ک دیر اومد

عزیزم من از دیشب دارم میخونمت 

چرا باید زنا همش درحال توضیح دادن و منت کشیدن مرد باشن؟واقعا چرا؟

شما الان توی عقدی و هنوز زیر یه سقف نرفتی 

از الان شان خودتو حفظ کن و بزار اون همیشه دنبال تو باشه نه اینکه تو دنبال اون ...

زنی باید ناز کنی عشوه بیای نه اینکه همش دنبال راضی کردن شوهرت ...

توی این قضیه هم تو عذر خواهیتو کردی و تمام تلاشت رو برای بدست اوردن دلش کردی .... دیگه تا اینجا بسه .... مردا وقتی همش دنبالشون بری هوا برشون میداره فکر میکنن خبریه ...

اصلا نه بهش زنگ بزن نه بهش پیام بده ....

حالا نوبت اونه...

بزار خودش پیش قدم بشه ...

من توی نی نی سایت بیشتر خواننده ام الان حدکد 6ساله ...و تجربه ای که اینجا بدست اومده اینه که اینجا بیشتر زنا دنبال منت کشی و ناز کردن شوهران که یه موقع اقا ابروش کج نشه که این کار خیلی اشتباهه و همینکار باعث میشه مردا لوس بشن و دم به دیقه نازکنن و قهر کنن...

من با زن سالاری هم بشدت مخالفم و دوست دارم زن و شوهر هرکدوم شان خودشونو داشته باشن و تعادل حفظ بشه نه اینکه یکی سوار اون یکی بشه ...

بهتره شما صبر کنین تا همسرتون خودش پیش قدم بشه حتی اگه یه هفته طول بکشه ... اینجوری شان و شخصیت شما حفظ میشه ..

و در رابطه با اون شب هم هیچ چیزی ازش نپرس ... چون دوباره شخصیت شما زیر سوال میره ...اگه چیزی باشه خودش میگه..... 

شما مثل ملکه ها بشین و نگاه کن ببین خودش چجوری میاد سراغت و از دلت در میاره ....

بعد بهش گفتم ک من منظوری نداشتم و حرف منو اشتباه فهمیدی اگه دلم باهات نبود ک بهت بله نمیدادم بعد گفت ...

خوشبحالت.. حرف زدن معمولی شوهرم۹۹درصد بامن این مدلیه  

اونم ک طاقت اشک منو نداشت منو کشید بغلشو و اشکامو پاک کرد ی ساعت پیش هم بودیم ی جورایی جبران کردم بع ...

خداراشکر

بهش پی ام دادم بازم گفت کار دارم الان نمیتونم جواب بدم الان نمیدونم از من رفتارم ناراحتع یا تو رابطه ...

آره ناراحته.. 

استارتر عزيز اين موضوع ك خيلي ساده حل ميشه ولي به نظرم بشين رو رفتاراي همسرت در مواقع ناراحتي عاقلانه فكر كن به نظرم يكم عجيب و غريبه كاراش تو الان تو دوران شناختي يكم جلو احساستو بگير ك سريعا وابسته نشي ك بعدها ضربه بخوري ديگه پا پيش نذار ببين ايشون چ واكنشي نشون ميده الان دلتنگي اذيتت ميكنه جوري نشه ك بعدها نتوني قضيه رو جمع كني

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

عزیزم یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم امیدوارم گوش بدی

شما اول زندگیته هر کاری که الان بکنی تبدیل به یه رویه کلی تو زندگیت میشه و بعدا تغیر دادنش خیلی سخته، یه چیزی شبیه غیر ممکن

اگه از الان یاد بگیره سر هیچ و پوچ قیافه بگیره و تو بری منت کشی، کل زندگیت باید دنبالش بدویی

درسته که قیافه گرفتن شما زیاد کار جالبی نبوده ولی از رو بدجنسی که نکردی، ناراحت بودی دیگه، شما هم آدمی نمیتونستی تو ناراحتی واسش بشکن بزنی و لوندی کنی که، اولین کار بد رو اون کرده که بعد یه ماه رفتی اونجا چندین ساعت ولت کرده، بعدشم به جای اینکه از دلت دربیاره هرچی دلش خواسته بهت گفته، بعدم که شما خانومی کردی و تمومش کردی و عذرخواهی کردی به خاطر رابطه باهات خوب شده و از همه زشت تر کارا و بچه بازی های الانشه. پس شما هیچی بهش بدهکار نیستی و به هیچ وجح نباید بری منت کشی

شوهر من اخلاقش دقیقا مثل نامزد شماست و من ۷ سال دارم باهاش زندگی میکنم الان تازه یه ساله فهمیدم چی به چیه و باید چیکار کنم، امیدوارم حرفم رو قبول کنی

شوهر منم مثل نامزد شماست وقتی من ازش ناراحت میشم دست پیش و میگیره و اونم یه چیز پیدا میکنه که ناراحت بشه و انقدر کشش میده و دهنم و سرویس میکنه و منم اصلا دلم طاقت قهر نداره،تا هزار بار نگم غلط کردم ول کن نیست، نتیجه اش این شده بود که دیگه هر کاری میکرد من جرات اعتراض نداشتم، انقدر ریختم تو خودم که هزار تا بیماری عصبی گرفتم

توصیه من اینه که از قهر نترس و اصلا به روی خودت نیار که اون قهره یا قیافه گرفته چون این چیزیه که اون میخواد اگر به روی خودت نیاری تا فیها خالدونش میسوزه

شما با خوبی و خوشی از هم جدا شدید، بعدشم که شما بهش زنگ زدی و پیام دادی

الانم یه پیام بهش بده و کلی قربون صدقش برو بگو و قربون عشق کاریم برم من که انقدر سرش شلوغه و واسه زندگیمون انقدر زحمت میکشه، بگو دلم برات تنگ شده، هر وقت تونستی بهم زنگ بزن عزیزم

بعد از این پیام به هیچ وجح دیگه نه زنگ بزن نه پیام بده، شده یک ماه صبر کن تا خودش زنگ بزنه، وقتی هم زنگ زد اصلا به روی خودت نیار که مشکلی بوده، انکار ده دقیقه پیش زنگ زده و همه جیز خوب بوده، هرچی هم قیافه گرفت به روی خودت نیار. اگر هم اعتراض کرد و خودش حرف و پیش کشید خیلی تعجب کن که اصلا چیزی واسه ناراحتی نبوده و شما که آشتی کرده بودید و یه چیزم طلبکارشو که خیلی بچه است و بگو آدمای بالغ با هم حرف میزنن و مشکلشون و حل میکنن و بگو من که نمیتونم ذهن خوانی کنم اگر مشکلی داری باید بگی

من وقتی بهش گفتم دیگه نمیتونم بمونم فکر کرد از خانوادش خوشم نمیاد در حالی ک من اصلا همچین منظوری ندا ...

زیاد سخت نکیر اگه همسرت ادم خوبیه. انقدر هم زوم نکن رو تک تک رفتاراش. حالا خودش زنگ میزنه دیگه شاید واقعا کار داره عزیزم.