2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

کار مامانت خیلی زشت بوده که وقتی میدونسته اونجایی همچین درخواستی ازت کرده...هر چقدرم خالتو ندیده باشی اونشب باید اونجا میموندی بی هیچ منتی...بحثت کلا اشتباه و زشت بوده...شوهرت رفته باشه بیرون...تو عروس اون خونه ای.مگه اونجا باید پشت شوهرت قایم بشی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومای محترم میشه بهتر و منطقیتر راهنمایی کنید حرفهاتون عجیبه طوری بحث میکنید که انگار ایشون تو اون چند ساعت از مادرهمسرش کتک خورده قطعا همسر ایشونم به این نیت ایشون رو نبرده اونجا که چند ساعت تنهاشون بزاره کار پیش امده مسلما اکثر عروسها خونه مادر همسرشون معذبن ولی وقتی لازم باشه یا اجباری پیش بیاد برای موندن قرار نیست میزمحاکمه تشکیل بشه استارتر گل من دوتا دختر دارم با خوندن تاپیکتون و نظرات بعضی دوستات واقعا خداروشکر کردم که پسرندارم وروزی قرار نیست برای چندساعتکه ممکنه پسرم مجبور بشه عروسم روبا من تنها بزاره پسرم اینهمه حرف و کنایه از همسرش بشنوه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
بعد بهش گفتم ک من منظوری نداشتم و حرف منو اشتباه فهمیدی اگه دلم باهات نبود ک بهت بله نمیدادم بعد گفت ...

کاملا حق با توئه

چون تو دوران عقد هستین

یعنی چی که تورو بذاره پیش مادرش بره دنبال کارش

منم بودم ناراحت می شدم

این آقا خودش می دونه عشق چیه؟ متاهلی چیه؟

زنش شدی غلام حلقه به گوشش که نشدی

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
باهم شبا بیرون میرفتیم ولی رابطه نداشتیم خاستگاری هم نسبت فامیلی داریم و ب خاست خودش بوده

بنظر من شوهرت ازین ناراحت شده ک وقتی هم اومده بازززز گفتی زودباش منو ببر خونمون!

بعد انگاری بخاطر انجام تکلیف و ازسر بازکردن رفتی تواتاق و بعدشم رسوندنت خونتون!!!!

شوهرمنم باشه خیلی بهم برمیخوره.معذرت میخام تورو ساعتی و فقط واس رفع نیازش نبرده خونه ک

دلش میخاسته کنارش بمونی ک ازطرف تو هیچ میل و رغبتی نبوده و فقط رفع حاجت کردی و گفتی منو ببر خونمون

حق داره بخدا سرد باشه

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍

استاتر من تاپیکتو الان دیدم 

چقدر اشتباه اتفاق افتاده 

من جای شما بودم میگفتم اگز نمیتونستی پیش من باشی نباید می‌اومدی دنبالم 

من اومدم که شماهارو ببینم وگرنه خودمون تی‌وی داریم

دوم مامانت نباید زنگ بعد این همه وقت 

سوم 

چقدر بدم اومد گفتی جبران کردم براش

یعنی چی؟!

دوستش مهمتر بوده یا بعد یک ماه اومدن شما به خونشون؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

استارتر جون منم با نظر سلنا جون موافقم ...کار مادرتان اصلا درست نبود من وقتی میومدم خونه نامزدم مامانم زنگ میزد بیا شوهرم ناراحت میشد من اگه جای شما بودم به مامانم می گفتم نه مامان اومدم خونه مادر شوهرم تنهاست میخام پیشش باشم ...نه اینکه به مامانم بگم بذار به نامزدم بگم اونم قبول نکنه ...هم نامزدم ناراحت کنم ..هم مامانم ...شما دیگه بچه نیستی و بچگانه نباید رفتار کنی ...سر اینکه چند ساعت تنها بودی با مادر شوهرت این قهر گذاشتی...اول زندگی هستی عزیزم از الان رابطه ات با این چیزا کوچک خدشه دار نکن..و این بدون دیگه سعی نکن با گریه جلو شوهرت به تموم شدن یه مشکل خاتمه بدی مردها اول بخاطر اشک تو خودشون سرزنش میکنن و از دلت در میارن بعد ها تره هم خورد نمیکنن....و هیچ مردی از زن که آویزان باشه مدام بهونه بگیره اخم کنه خوشش نمیاد..مرد کسی میخاد که کنارش به آرامش برسه...می تونستی وقتی اومد اراسته کنی خودت چای براش بریزی و با روی خوش بگی میدونستم کار داشتی ولی دوست داشتم بعد یک ماه بیشتر کنار هم باشیم و تمام 

اون موضوع اونشب اره ولی الان دلیل رفتارشو نمیدونم

بنظرم اشتباه کردی که یجورایی از دلش دراوردی باید میگفتی امشب دیگه میخوام برم خونه اونوقت میدیدی فرداش دوباره چطوری دنبالت بود، کلا مردا نیازشون که رفع شه کمتر میان طرف زن،مخصوصا که قبلشم ناراحتش کرده بودی

کار مامانش اشتباه نبوده اون گفته من زنگ میزنم حالا اگر تونست بیاد! از اونور استارتر ک توی خونه تنها بود6 گفته چ کاریه تنها بشینم اینجا برم خونه خاله ام! فقط اینجا ناشی گری کردی گفته مامانم زنگ زده! 

بعدم شوهرت باید عذرخواهی کنه ک گذاشته رفته! 

مادرشوهرتم همین ک حرف دربیار نیست برات کافیه! 

بخاطر جوونیتون جفتتون اشتباهات ریزی داشتید ک بزرگش کردید! ولی دیگه به شوهرت زنگ نزن! 

اون اگر واقعا از دوری یک ماهه تو ناراحته باید نشون میداد! از اونور گذاشته رفته پیش دوستش از اینور جواب تلفن هاتو یا نمیده یا سربالا میده! 

اگر الان نازشو بکشی تا اخر باید بکشی! محکم بیخیال و مستقل از اون زندگی کن! اون باید دنبالت بیوفته 

عزیزم هر دو نفرتو به نحوی مقصر بودین........خودت که میگی مادرشوهرت آدم آرومو خوبیه ......مادرشوهر منم خیلی آرومه زیاد حرفی برای گفتن باهم نداریم وقتی میرفتم خونشون خودمو با گوشیمو تی وی مشغول میکردم تا شوهرم بیاد......شماهم یکم صبوری میکردین ......

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

وا يجور ميگي انگار شاخ غوله حالا خوبه ازار و اذيتت نكرده فقط حوصلت سررفته يكم صبور تر باش يكم خوش بين تر باش من خيلي وقتا ميرم سر ميزنم بعد همسرم مياد دنبالم اتفاقا راضي ترم تا زماني كه خود همسرم تنهايي بره ب خونوادش سر بزنه