بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر از من به تو نصیحت.منم مث تو خیلی عاشق شوهرم بودم همش ازش انتظار داشتم پیشم باشه وبهم توجه کنه!نزدیک 4 سال عقد بودیم.باهر قهر من پیش قدم میشدم یعتی دلم طاقت نمیاورد.ولی اون نه!الان 5 ساله ازدواج کردیم و یه بچه داریم ولی اندازه یه نخود هم تو زندگیمون عشق و علاقه نیس.فقط ابراز احساساتتو متعادل نگه دار نه بی محلش کن نه بچسب بهش!از وقتی دیدم کارام بی فایده هس منم شدم مث خودش!دلم پر میکشه واسه کلمه دوستت دارم.اصلا یادم نمیاد کی بهم گفته!زندگی بدون عشق خیلی بده
برعکس مادرشوهر من اااااااینقد حرف میزنه و چرت و پرررررت میگه و خاطراات مزخرف تکراری تعریف میکنه واقع ...
دقیقا واسه منم همینطوره حتی من اهمیت نمیدم بهش با خودش حرف میزنه اصلا یه ثانیه هم ساکت نمیشه یه چیزیو هزاربار میگه غیبت دنیارو میکنه آدم کلافه میشه پیشش اصلا اجازه نمیده کسی حرف بزنه منم چند ماهه بخاطر این باهاش کات کردم چون حرف میاره و میبره دعوا میندازه بین همه میاد هرچی میبینه و میشنوه میره پیش همه جار میزنه هرکیم هرچی میگه میاد به من میگه کاری کرده با خواهرشوهرم دعوام شد شدید بعدم میگه من چیکار دارم شما قهر میکنین