2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا سوال استارتر:

۱) شوهرتون تا حالا شده فکر کنه شما بچه‌گانه رفتار یا فکر می‌کنین؟

۲) شوهرتون قبل از شما کسیو دوست داشته؟

۳) چرا شوهرتون اومده و پرسیده آخه تو می‌دونی عشق ینی چی دوست‌داشتن ینی چی؟

استارتر جان گره ای که با دست باز می‌شود رد با دندون باز کردی😐

خب  زبونو واسه سوزوندن و تیکه نداده خدا که بهش میگفتی تو نیستی اینجا نمیتونم بشینم زیاد من میرم فردا بیا پیشم الانم بمونم که نیستی😒

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات

استارتر از من به تو نصیحت.منم مث تو خیلی عاشق شوهرم بودم همش ازش انتظار داشتم پیشم باشه وبهم توجه کنه!نزدیک 4 سال عقد بودیم.باهر قهر من پیش قدم میشدم یعتی دلم طاقت نمیاورد.ولی اون نه!الان 5 ساله ازدواج کردیم و یه بچه داریم ولی اندازه یه نخود هم تو زندگیمون عشق و علاقه نیس.فقط ابراز احساساتتو متعادل نگه دار نه بی محلش کن نه بچسب بهش!از وقتی دیدم کارام بی فایده هس منم شدم مث خودش!دلم پر میکشه واسه کلمه دوستت دارم.اصلا یادم نمیاد کی بهم گفته!زندگی بدون عشق خیلی بده

سلام

فقط اومدم بگم چرا بجای عصبانی نوشته بودی اعصبانی

خفه شدم از بس اعصبانی تلفظ کردم لعنتی😂😂😂😂😂😂

آنکس که اسب داشت ؛ غبارش فرو نشست ، گَردِ سُمِ خرانِ شما نیز بگذرد...
اونم ناراحت شد و گفت تو از اول دلت با نبود و منظورت چیز دیگس و من از صبح دنبال کارم بودم ک زودتر بیا ...

تو هم سر چه چیزای مسخره ای قهر میکنی.چند ساعت تنها با مادرشوهرت بودن اینقدم سخت نیست هااا. 

برعکس مادرشوهر من اااااااینقد حرف میزنه و چرت و پرررررت میگه و خاطراات مزخرف تکراری تعریف میکنه واقع ...

دقیقا واسه منم همینطوره حتی من اهمیت نمیدم بهش با خودش حرف میزنه اصلا یه ثانیه هم ساکت نمیشه یه چیزیو هزاربار میگه غیبت دنیارو میکنه آدم کلافه میشه پیشش اصلا اجازه نمیده کسی حرف بزنه منم چند ماهه بخاطر این باهاش کات کردم چون حرف میاره و میبره دعوا میندازه بین همه میاد هرچی میبینه و میشنوه میره پیش همه جار میزنه هرکیم هرچی میگه میاد به من میگه کاری کرده با خواهرشوهرم دعوام شد شدید بعدم میگه من چیکار دارم شما قهر میکنین 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

عزیزم واسه منم پیش اومده بعد تو اتاق یواش ب شوهرم گفتم نگو که مامانش فهمید و شروع کرد پشت سرم حرف زدن ک داره محدودت میکنه

بهتره به روی خودت نیاری

وقتی عقدی خیلی حرفت برو نداره خودتو کوچیک میکنی

بذار بری سر خونه زندگیت با سیاست حلش

میکنی