2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
خخخخ اخه بدتر میشه همچی من کذروندم این دورها رو از هم دور باشن چند روز خیلی بهتره

چی بگم

ولی نظر من اینه که زودتر بره و با یه لحن درست باهاش حرف بزنه به نفع رابطشون میشه

یه مسئله دیگه اییم که هست ماها این روزای اول سختتمونه تا حدود یه ماه چهل روز، جنس مرد از یه ماه چهل روز بعد از قهر تازه دلشون تنگ میشه!!!

اگه میخواد صبر کنه که اون دلش تنگ شه یه ماه چهل روز باید صبر کنه

که چه کاریه؟

من بودم این ریسکو تو ارتباطم با همسرم نمیکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش از به خودت برس چی بوده خودت چی احتمال میدی؟ (هرچند هرچی هم بوده دلیل نمیشه سرد بشه)

از همین ناراحتم من هرجور فکر میکنم کمبودی نمیبینم اگرم بوده اون دیده ۲ماه نامزد بودیم الان حق نداش این حرفو بزنه

چی بگم ولی نظر من اینه که زودتر بره و با یه لحن درست باهاش حرف بزنه به نفع رابطشون میشه یه مسئل ...

من دیگه پیشقدم نمیشم اونوقت عادت میکنه باز میگه بچه ای طاقت نیاوردی

الانم ک تو پیش قدم نشدی اون زنگ زد تو دیگه دیدیش باید کوتاه میومدی ولی بدترش کردی. یه بار اون پیش قدم میشه یه بارم تو بشو

چیزی از ادم کم نمیشه ک

اونم نمیاد به این زودیا

چون برخورد اونشبتون به کنار

امروزم باز بحثتون شده

اون الان حس میکنه برخوردت باهاش خوب نیست

همش منم منم میکنی

به اونم هیچ توجهی نداری

برو اینا رو براش حل کن🤗

البته تا زمانیکه نمیخوای مهربونتر و باگذشتتر و صبورتر باهاش برخورد کنی نرو

زمانی برو که حس کردی میخوای با سیاستتر باشی و برای زندگیت تلاشتو بکنی

اصلااااااااااا حاضرنیستم ازش بپرسم

حالا بهتر شدین بپرس حق داری لحنش بد بوده موضع گرفته ولی لج ولجبازی رابطتون سرد وخراب میکنه.هنوز اول راهی بی سیاستی نکن.(اینکه بهت گفته خودتو از چشم ننداز)بخاطر رنگ شال و روی کابینت نشستنو واینا نیست.دختر خوب اگز واقعا زندگیتو دوس داری خیلیییی زیاد سیاست بکار بگیر.من ازاین مدل اشتباهات داشتم پشیمونم حق که با شماس ولی زندگی متاهلی ایجاب میکنه فقطططط باسیاست و زرنگی والبته صداقت پیش بری.منی که چند ساله ازدواج کردم خیییلی سخت میتونم یه ذهنتیایی رو ازخودم واسه شوهرم عوض کنم سخته هااا.اما شما هنوز مثل خمیر ورز داده نشده ای میتونی یه تصویرزیبا وکامل داشته باشی منظورم نمایش الکی نیست منظورم رفتارای درست وعاقلانس واسه رابطت.فقط عجله نکن واسه هرواکنشی جایی چیزی به ذهنت نرسید که بگی سکوت کن چون توی سکوت هزار تا حرفه ولی چیزبدی بگی دیگه درست کردنش سخته

شما چه میدونی منظور همسرشون چیه؟ بیخودی آتیش بیار معرکه میشی شاید یه چیز بی اهمیت مثل اپیلاسیون من ...

شما منو نخور شام بخور

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من اصن این قضیه رو درک نمیکنم...میدونم بعضی مردا ممکنه ازاین فکرا کنن ولی دلیلش واقعا قانع کننده نیس ...

اره واقعا من خودمم قبول ندارم بالاخره عصر ارتباطاته ادم ی سرچ کنه  اینترنت همه چیز رو یاد میگیره من برداشت اشتباه کردم ظاهرا شوهرش دیده زنش چقد اکتیوه اعتماد ب نفسش رو از دست داده

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭