2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا دیگه کاریش ندارم بد جور حالمو گرفت

عزيزم ببين يه چيزايي هس شايد به چش تو نياد مثلا من واقعا هيكل و پوستم حرف نداره

يكم زيادي سفيدم واسه همين پرزاي تنم انگار مشكيه چون چشم و ابرو مشكيم حالا شوهر نفهمم كه منو ديده بود عوض اينكه از من تعريف كنه دقيقااااا اين پرزا اومد تو چشش و بهم گف منم واقعا بهم برخورد چون اصن با ذره بين معلوم ميشه ولي اون ديده بود و ب روم اورد

خلاصه دلخوري شوهرت از رابطس

بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/
خب پس شوهر تو ام جزو همون دسته اس که بعد رابطه سرد میشه

مگه همچین مردایی داریم که بعد رابطه سرد بشن

من با اینکه همیشه واقعا از رابطه لذت میبرم ولی گاهی وقتا بعدش نمیتونم شوهرمو تحویل بگیرم چنبار واسم پیش اومده دلیلش واقعا چیه؟؟

هیچمون به آدمیزاد نرفته

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

😑😑😑بنظرم یه مشکلی هست وشوهرت دوس نداره مستقیم بهت بگه ممکنه ناراحت شی خواسته غیر مستقیم بگه که تو دعواش کردی نباید اینکارو میکردی و حتی اگه ته دلت ناراحت بودی صبر میکردی که بهت بگه که مشکلش چیه 

https://t.me/arayeshi7400

پخش و فروش لوازم ارایشی 

فروش در شهرقم رایگان درب منزل
پرداخت درب منزل

فروش شهرستان ها هزینه ۷۰۰۰هزارتومان
جهت سفارش
Jetime74 ت ل گ ر ا م

کاربرجدیدنیستم😊(چون نیک بنگری همه تزویر میکنند)
اصلااااااااااا حاضرنیستم ازش بپرسم

تو هم باید میگفتی مثلا من از فلان چیزت یا فلان کارت خوشم نیومد تو رابطه ولی چیزی نگفتم،تا هم حالش گرفته بشه هم خودش بگه دردش چیه و منظورش چیه از به خودت برس

استارتر دلت تنگ نشده براش؟😐

من جای تو بودم میرفتم بهش میگفتم به حرفات فک کردم لحنت تند بود منم عصبی کردی با اون نوع بیان( اینو بگو که برخوردت یه خرده توجیه شه🤐) ولی باشه برا رسیدن به اصل ِ حرفات تلاشمو میکنم. منم متوجهم که ازدواج یعنی همین توجه به حساسیت های همدیگه. مطمئنا بعدا که منم از حساسیت هام بهت بگم توام بهشون توجه خواهی کرد🤗

هرکجاشم متوجه نشدی که دقیقا منظورش چی بوده مثلا از به خود رسیدنه که بهت گفته بود بگو متوجه منظورت نشدم کاش واضح توقعاتتو از فلان جمله ت بهم بگی

سعیتم از این به بعد این باشه که سریع به حرفاش و کاراش جبهه نگیری، فک کن بعد حرف بزن.اینقد خام برخورد نکن.کافیه خودت بخوای بعدش ببین چقد باسیاست میشی موقع حرف زدن و جواب دادنات

و در آخر از خدا میخوام بهترین ها برا هردوتون پیش بیاد🤗

خجالت نکشیده ی جورایی شوکه شده ب نجابتش شک کرده که چطور تونسته رابطه رو ب این خوبی محیا کنه

من اصن این قضیه رو درک نمیکنم...میدونم بعضی مردا ممکنه ازاین فکرا کنن ولی دلیلش واقعا قانع کننده نیس الان دیگه مث عهد بوق ک نیس هرکی ی دونه فیلم هالیوودیو دیده دیگه تو عمرش بد باشی یجوره خوبم باشی یجور😑

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤