2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
الانم خاهشن مثل بچه ها قهر نکن بزار حرفامونو بزنیم بهش گفتم ن دیگه من بچم ۵ سالمه اصلا براچی بامن می ...

اوووو،،، واقعا چقدر لوسی،،،،،، یکم دندون رو جیگر میزاشتی بعد م میگفتی سعیم میکنم حااا میخوام برم خونمون بعد سه روز مثل خودش باهاش برخورد میکردی سرد و کم حرف 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت همینکه از حرفای من اینجوری برداشت میکنی و شلوغ بازی درمیاری این همون چیزی ک من ازت میخام دیگه تکرارش نکنی اینارو بفهم گفتم باشه قبول من بچم تو ک تو ۳ماه نامزدی ام اینارو دیدی چرا اون موقع چیزی نگفتی ک الان انقد بهم توهین نکنی و نمیفهی نمیفهی راه نندازی 

بچه بازی درمیارن بعد فکر میکنن همه مردم تو کف رابطه ان میخوان با رابطه بداخلاقیاشونو جبران کنن اه ا ...

خوب بجه است،،،،،، شما اشتباه نمیکنی تو زندگیت،،، من نمیکنم؟ بعد م نرفته که بگ بیا رابطه،،، قطعا تو اتاق گریه کرده شدهرم نازش کشیده کار به جای باریک کشیده 

گفت اون موقع ازاین راستش این شیطونیات و یکم لوس بودنت خوشم میومد ولی الان دیگه از حد گذشته الان دیگه هیچی نگو فقط ب حرفامو رفتارت فکر کن ببین ب چ نتیجه ای میرسی تامن برم ی چیز بگیرم بیام 

فک نمیکنی زیادی خشنی؟😐

🤔

خشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عمق فاجعه رو درک کنی متوجه میشی چه انفاقهایی تو این جامعه داره میفته همینجوریه که امار طلاق داره میره بالا و به تبعش خیلی اتفاق بد دیگه....

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم   
خوب بجه است،،،،،، شما اشتباه نمیکنی تو زندگیت،،، من نمیکنم؟ بعد م نرفته که بگ بیا رابطه،،، قطعا تو ا ...

شمام که همش تو ذهنت جاهای باریکه 

تو هرجمله ده بار میگی جای باریک جای باریک 

من دارم میگم که دست از این بچه بازیا دربیاره شوشو جونشو زده نکنه😏

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم