2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نماز شب چهره رو دلنشین و نورانی میکنه واقعا

من چله گرفته بودم واقعا حاجت داد

الانم برای اینکه مدام بخونمش و خستم نشه چون خیلی طولانیه، هر شب دو رکعت به نیت نماز شب میخونم

.

من چله گرفته بودم واقعا حاجت داد الانم برای اینکه مدام بخونمش و خستم نشه چون خیلی طولانیه، هر شب دو ...

قبول باشه حاجتت محال بود؟

گلم سر نماز صبح ی لحظه یک کلمه ای رو اشتباه گفتم زبونم نچرخید انگار بعد اصلاحش کردم بنظرت نمازم قبوله؟

نماز شب چه تاثیراتی توی زندکیت داشت؟

اقایون لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🙏🏻

قبول باشه حاجتت محال بود؟ گلم سر نماز صبح ی لحظه یک کلمه ای رو اشتباه گفتم زبونم نچرخید انگار بعد اص ...

آره عزیزم محال بود

نمیدونم والا حقیقتش

من قبلش تو یه دفتر خواسته هامو نوشتم و امضا زدم و تاریخ، بعد از اون ۴۰ شب حس کردم افسردگیم رفع شد

آدم شادتری شدم

راه درست زندگی بهم نشون داده شد توی خوابام مدام خواب میدیدم که قراره یه تغییر به وجود بیاد

آدم درست تری شدم

حتی برای یه مشکل که چندین ساله راه حل پیدا نکرده بودم راه حل پیدا کردم

کلا انگار رابطم با خدا خیلی نزدیک و صمیمی شد، من از خواسته ای که دارم الان فقط چند روز فاصله دارم! یعنی کافیه یه چیز رو درخواست کنم تا اینکه چند روز بعدش میبینمش توی زندگیمه و دعاهام مستجاب میشن

خیلی ایمانم به خدا و قدرت و مصلحتش قوی تر شد و روحم آرامش گرفته انگار که یه توکل خیلی عمیقی باهام همراه شده توی تمام موارد زندگیم

.

آره عزیزم محال بود نمیدونم والا حقیقتشمن قبلش تو یه دفتر خواسته هامو نوشتم و امضا زدم و تاریخ، بعد ا ...

وایییی چقدرررر خوبببببببب

نماز شب باعث میشه به چشم همه زیبا بنظر برسی واقعا خیلی خوبه خیلی زیاددددددددددددددددددد

قبول باشه گلم 🎀

وایییی چقدرررر خوببببببببنماز شب باعث میشه به چشم همه زیبا بنظر برسی واقعا خیلی خوبه خیلی زیاددددددد ...

عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت♥️

روی انرژیم واقعا تاثیر گذاشته این چیزیه که خودم عیناً دارم میبینم

هم آدم های درست تری جذبم میشن و هم ارتباط بهتری میتونم بگیرم باهاشون

.

عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت♥️ روی انرژیم واقعا تاثیر گذاشته این چیزیه که خودم عیناً دارم میبینمهم آ ...

خداروشکر

موفق باشی انشاالله 🎀