2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

منم خیلی ناراحت میشم کاملا هم حق داری

هفته پیش خونشون بودم منم عقدم شوهرم باگوشی ور میرفت منم گفتم منو اوردی گوشی بازی کنی میخام برن خونمون اومد کلی عذر خواهی کرد 

الان دیگه خوب شده همش بهم توجه میکنه 

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد بگیر ک هرچیزی ک باعث ازارت میشه رو بهش بگی ک باعث سو تفاهمو سردی نشه

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
خیلی زود جبهه گرفت و ناراحت شد منم دیگه نتونستم چیزی بگم وبغض کردم

ببین مردا همینن باید باحرف وناز میگفتی دلم خیلی گرفت که پیشم نبودی وازین جور حرفا هروقت ناراحتی واضح دلیل ناراحتیتو با جملات مناسب بهش بگو ضمنا خونه مادر شوهر دعوا ممنوع در حضور مادرشوهر رفتارتو با شوهرت خوب نشون بده 

شوهرم اینطوری باهام حرف بزنه دق میکنم 

چقد سررررررد یاخدا

هرچی بیشتر شوهرتو تحویل بگیری اون بیشتر ناز میکنه اصلا رودار میشن

این حرف اصلا درست نیست یعنی چی دو دار میشن 

طرف زن گرفته ب ارامش برسه نکه یکیو بگیره محلشم نده تازه