81aram مدیر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 1505 عنوان شوهرم..... | مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست سلام دو روز پیش ک خونه ی مادر شوهرم بودم (عقدیم)شوهرم ی کاری واسش پیش اومد از ساعت ۴تا ۹رفت بیرون منم بامادرش تنها بودم و واقعا حوصلم سررفته بود وحسابی از دست شوهرم شاکی بودم ک منو تنهاگذاشته و رفته بیرون 1398/03/27 | 23:59 25 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سللام عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 2336 خیلی زود جبهه گرفت و ناراحت شد منم دیگه نتونستم چیزی بگم وبغض کردم به نطرم دیگه زنگ وپی ام نده بسه بزاریکم اون نازتوبکشه قهرنکن ولی دیگ پی ام هم نده
هپلی۱۹۹۹ عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 1314 منم خیلی ناراحت میشم کاملا هم حق داریهفته پیش خونشون بودم منم عقدم شوهرم باگوشی ور میرفت منم گفتم منو اوردی گوشی بازی کنی میخام برن خونمون اومد کلی عذر خواهی کرد الان دیگه خوب شده همش بهم توجه میکنه خواب عزیزم 💘 متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
هپلی۱۹۹۹ عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 1314 یاد بگیر ک هرچیزی ک باعث ازارت میشه رو بهش بگی ک باعث سو تفاهمو سردی نشه خواب عزیزم 💘 متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
_nahgme_ عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 405 خیلی زود جبهه گرفت و ناراحت شد منم دیگه نتونستم چیزی بگم وبغض کردم ببین مردا همینن باید باحرف وناز میگفتی دلم خیلی گرفت که پیشم نبودی وازین جور حرفا هروقت ناراحتی واضح دلیل ناراحتیتو با جملات مناسب بهش بگو ضمنا خونه مادر شوهر دعوا ممنوع در حضور مادرشوهر رفتارتو با شوهرت خوب نشون بده
81aram مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 1505 ببینید این همونه ک تا ۲ روز پیش کلی قربون صدقم میرفت
۴۳۲۱۰۹۸۷۶۵ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 14 هرچی بیشتر شوهرتو تحویل بگیری اون بیشتر ناز میکنه اصلا رودار میشن
هپلی۱۹۹۹ عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 1314 شوهرم اینطوری باهام حرف بزنه دق میکنم چقد سررررررد یاخدا خواب عزیزم 💘 متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
maryamtt عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 931 خب با مادرشوهرت كلي حرف ميزدي چي ميشداينقد اعصاب خوردي نداشت ك ♥️🌊
malakeeeehhhh عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 1268 ببینید این همونه ک تا ۲ روز پیش کلی قربون صدقم میرفت ببین مردا با زنا خیلی متفاوتن هابنظرم هنوز شناخت درستی از جنس مخالف نداریی ی صلواتبرای حاجتممیفرستی ممنون
81aram مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 1505 شوهرم اینطوری باهام حرف بزنه دق میکنم چقد سررررررد یاخدا اصلا اینطوری نبودا منم الان دارم دق میکنم😥😥😥
هپلی۱۹۹۹ عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 1314 هرچی بیشتر شوهرتو تحویل بگیری اون بیشتر ناز میکنه اصلا رودار میشن این حرف اصلا درست نیست یعنی چی دو دار میشن طرف زن گرفته ب ارامش برسه نکه یکیو بگیره محلشم نده تازه خواب عزیزم 💘 متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
81aram مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 1505 خب با مادرشوهرت كلي حرف ميزدي چي ميشد اينقد اعصاب خوردي نداشت ك اون اصلا متوجه نشد
81aram مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 1505 ببین مردا با زنا خیلی متفاوتن ها بنظرم هنوز شناخت درستی از جنس مخالف نداریی خب چیکارکنم وقتی اینطوری میکنه