دیگه خسته شدم سه سال داره میشه این همه دارو درد هزینه منت حرف عکس رنگی بگیر هوادهی کن بازم پریود شدم درست تو روز تولدم هدیه خوبی خدا بهم داد خسته شدم دیگه از نیش خندای بقیه از اینکه بگن بازم پریود شدی خدا بزرگه
اره عزیزم ولی من بدبخت نه خاهری ن مادر پدری تو ی ساختمون با چهار تا جاری و ۷انواده شوهرم
دیگه اونا از فقر فرهنگیشون از بیسوادیشون شما نباید جدی بگیریشون بهشون بگو فعلا خودمون نمیخوایم درضمن من شنیدم هرچی بیشتر بهش فکر کنی کمتر اتفاق میوفته یعنی اصلا نباید استرس داشته باشی الکی خودتو ناراحت نکن خدا هم جای حق نشسته جواب تمام نیشو کنایه هارو میده دیدم که میگم خیلیم بدشو دیدم
منم بعد سه تا سقط شدم در اوج ناباوری ک میخواست قرص بخرم بخورم بعد شروع کنم ب دکتر رفتنها ک از رو تنبلی یا حکمت دو سه روز ب تاخیر افتاد قرص خریدنم ک دیگ بیخیال شدم گفتم با یکبار حامله نمیشم عاخه جلوگیری طبیعی داشتم سرماهش دیدم پریود نشدم مدام تو فکرش بودم ک الان دردم میگیره سقط میشه الان خونریزی میکنم تا اینکه قلبش تشکیل شدو شد واسم بچه الانم خداروشکر یک سالو پنج ماهشه دخترم خداروشاکرم بابتش
دلم یه شادی از ته دل یه ذوق یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
دوستم بعد از ۵ سال با تنبلی تخمدان باردار شد تا نا ماهگی بچش قرص ال دی میخورد که یه ماه نخورد گفت من که باردار نمیشم یهو دید همون ماه باردار شده خخخخ بچش ۹ ماهش بود گفت این ناخواسته بوده تا ۱۳ هفته سونو نمیرم ۱۳ هفته رفت سونو جا خورد بچش دوقلو بود خخخ