2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 73 پست
مطمعنی پریود شدی ؟؟شاید خون لانه گزینی یا چیزی باشه ؟؟به طرز عجیبی احساس میکنم بارداری.....برات دعا ...

نه نفسم پریودم گلم سر سی روز پری شدم این ماه رفتم هوادهی کلی درد هزینه بعد دارو هاچ سی جی بازم نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا واست نگهش داره عزیزم واسم دعا کن

مرسی  عزیزم ان شاالله زودی واسه تو هم اتفاق بیافته یه بارداری سلامت و شیرینو ب موقع  

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
عزیز دلم دارم دق میکنم نمتونم دست خودم نیست صبرم تموم شده

گلم طرز فکرت رو تغییر بده زندگی که فقط تو بچه داشتن خلاصه نشده

مسافرت برو . کلاسای مورد علاقتو ثبت نام کن و هر چیزی که میتونه حالتوخوب کنه انجام بده تا حالو هوات عوض بشه

عزیزم امیدوارم خدا بهت تحمل و صبر بیشتری بده تا تو شرایط ارومتر و بهتری بتونی مادر شدن رو تجربه کنی و یه فسقلی ناز نازی بندازه تو دامنت من خودم مجردم ولی بیتاب مادر شدنم 

یه صلوات واسه آرامش خودم و خودت بفرست❤
عزیزم امیدوارم خدا بهت تحمل و صبر بیشتری بده تا تو شرایط ارومتر و بهتری بتونی مادر شدن رو تجربه کنی ...

الهی فدات مرسی انشالله خوشبخت بشی هرچند خدا دعای منو مستجاب نمیکنه از من یادش رفته

خدا بنده های محتاجش رو فراموش نمیکنه عزیزم بالاترین گناه ناامیدیه از خودت دورش کن و به مردم به خدا هم گیر میدن ما ک دیگه بنده شیم  دعا گوت هستم انشالله مستجاب بشه🌷

یه صلوات واسه آرامش خودم و خودت بفرست❤

قوی باش دختر

حال الانت بدتر باعث نازایی ات میشه

استرس نداشته باش

خدا خودش میدونه کی بده 

یکم توکل کن

ایمان داشته باش

منم از اطرافیان بد خوردم

اشکم‌رو دراوردن

بهم گفتن نون خور اضافه

ولی دس خودم‌نیست ک

توهن دس خودت نیست