2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 73 پست
اره عزیزم ولی من بدبخت نه خاهری ن مادر پدری تو ی ساختمون با چهار تا جاری و ۷انواده شوهرم

دیگه اونا از فقر فرهنگیشون از بیسوادیشون شما نباید جدی بگیریشون بهشون بگو فعلا خودمون نمیخوایم درضمن من شنیدم هرچی بیشتر بهش فکر کنی کمتر اتفاق میوفته یعنی اصلا نباید استرس داشته باشی الکی خودتو ناراحت نکن خدا هم جای حق نشسته جواب تمام نیشو کنایه هارو میده دیدم که میگم خیلیم بدشو دیدم 

زندگی زیباست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد سه تا سقط شدم در اوج ناباوری ک میخواست قرص بخرم بخورم بعد شروع کنم ب دکتر رفتنها ک از رو تنبلی یا حکمت دو سه روز ب تاخیر افتاد قرص خریدنم ک دیگ بیخیال شدم گفتم با یکبار حامله نمیشم عاخه جلوگیری طبیعی داشتم سرماهش دیدم پریود نشدم مدام تو فکرش بودم ک الان دردم میگیره سقط میشه الان خونریزی میکنم تا اینکه قلبش تشکیل شدو شد واسم بچه الانم خداروشکر یک سالو پنج ماهشه دخترم خداروشاکرم بابتش

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
دیگه اونا از فقر فرهنگیشون از بیسوادیشون شما نباید جدی بگیریشون بهشون بگو فعلا خودمون نمیخوایم درضمن ...

خدا جواب اونارو هم نمیده فقط من از بین رفتم این وسط

امیدت بخدا باشه یکی از اقوام ما بعد از ۲۵ سال بچه دار شدن اونم دوقلو نگران نباش درست میشه انشالله

عزیز دلم دارم دق میکنم نمتونم دست خودم نیست صبرم تموم شده

مطمعنی پریود شدی ؟؟شاید خون لانه گزینی یا چیزی باشه ؟؟به طرز عجیبی احساس میکنم بارداری.....برات دعا میکنم عزیزم انشاله که خدا حاجتتو بده...⚘⚘⚘

میشه دعا کنید برام " حاجت " بگیرم😭😞

دوستم بعد از ۵ سال با تنبلی تخمدان باردار شد تا نا ماهگی بچش قرص ال دی میخورد که یه ماه نخورد گفت من که باردار نمیشم یهو دید همون ماه باردار شده خخخخ بچش ۹ ماهش بود گفت این ناخواسته بوده تا ۱۳ هفته سونو نمیرم ۱۳ هفته رفت سونو جا خورد بچش دوقلو بود خخخ