دیگه خسته شدم سه سال داره میشه این همه دارو درد هزینه منت حرف عکس رنگی بگیر هوادهی کن بازم پریود شدم درست تو روز تولدم هدیه خوبی خدا بهم داد خسته شدم دیگه از نیش خندای بقیه از اینکه بگن بازم پریود شدی خدا بزرگه
بزار برات تعریف کنم رفتم دکتر گفت فقط ای وی اف با پی جی اس دکترمم شیراز بود خودم یه شهر دیگه بارون میبارید تو جاده انقدر جیغ زدم شوهرم از ماشین پیاده شد گفت من خودم با اتوبوس میرم یه ساعت تو بارون بود خیس شد حسابی اون ماه یه هفته بارون میبارید هرروز میرفتم بیرون برا دیدن بارون هر ماه بی بی چک میزدم یه روز قبل از موعدم بود بی بی زدم دیدم مثبته یعنی دوشنبه جیع زدم شنبه بی بی مثبت شد بخدا نی نی یار پنجم از دست ناله های من اسایش نداشت خدا شاهده.
خدا بزرگه نا امید نباش.الان نازایی خیلی زیاد شده،همه اش هم بخاطره محصولات دستکاری ژنتیکی،هوای الوده،محصولات کارخانه ای،امواج wi_fi هست.همه چی رو طبیعی و محلی استفاده کن،نان جو بخور،قند و شکر و محصولات کارخانه ای رو کلا تعطیل کن،گرمیجات زیاد بخور،از نت زیاد استفاده نکن،حتی خوشبو کننده های هوا،هورمونهای بدن رو به هم میریزن.از استرس و ناراحتی دوری کن.مرغ و تخم مرغ یه مدت نخور،پرتقال زیاد بخور.ایشالا به زودی دامنت سبز میشه عزیزم
عزیزم خودتو تقویت کن خودت و شوهرت حجامت برید شوهرت زالو درمانی کنه ژل رویال بخورید عسل و سیاهدونه از ۳ پری تا ۱۳ بخورید مولتی ویتامین و کیوتن با شوهرت ال کارنتین و کلومیفن بده
والا ما هشت سال ازدواج کردیم بچه هم دوست نداریم با این حال تا حالا اجازه ندادم کسی کوچکترین حرفی بهم بزنه زندگی شخصی من به کسی ربطی نداره و اصلا حرف هیچکس برام مهم نیست درضمن خدا خودش خوب میدونه کی و کجا چکار کنه