2821
2789
عنوان

دندان

92 بازدید | 10 پست

دندان درد ندارم ولی پوسیدگی اش زیاد که میدونم عصب نرسیده  .....آیا بارداری حتما خراب میشه ...آخه پولش نیست شوهرم با لحن میگه خونه بابات درست میکردی... جنس دندان خراب اصلا خوب نیس ....۲ سال پیش پول دومیلیون دادچن تاش درست کردم ...واقعا بی انصافی نیس پول نمیده ...من ۲۳ ساله ام ولی دندون خراب زیاده ...خدا کنه باردار بشم بدون اذیت کردن دندون که منت شوهرم نکشم واقعا از حرف هاش ناراحت هستم 

خیلی باحالیم خیلی 😀😀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگن بارداری شی ک دندونات بدتر میشه وای چ بد شوهر ادم اینجوری بگه .... منم بابام هیج وقت پشتم نبود مجرد بودم دندونام جنسش خوب نیست ۳ تاش برام کشید در صورتی ک با ی عصب کشی و پر میشد نگهش داشت میگفت بکشه ب دکتر ک  پول نده بعدن خودم کار کردمم النم بهم میگ دیونه ای پول میدی ب دکتر :/

اول درست کن بعد باردار شو تو بارداری لثه حساس میشه بعدش هم به خاطر حالت تهوع اگه دندون خراب داشته باشی زود به عصب میرسه و درد میگیره اگه عفونت کنه که بدبختی زایمان زودرس میده

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من عاقلانه میگم شوهرم چیکارکنم

اگه از الان این طوری میگه وای به حال بعد با این اخلاق عااالیشششش بچه رو میخوای چیکار

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن