2789
عنوان

تارا+ واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 157616 بازدید | 1207 پست

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_ششم- بخش دوم

اون روز لاکو مدتی تنها توی ساحل قدم زد و من به  حرفی که به اون زده بودم فکر می کردم ..آیا واقعا نمی تونستیم کاری بکنیم ؟ چرا من اونو پیش روانشناس نمی برم  ..

چرا نمی برمش تهران شاید یک چیزی یادش بیاد .....

نکنه امیر تو نمی خوای اون خوب بشه یعنی اینقدر بی وجدان شدی؟ ..

موقعی که سوار ماشین شدیم که برگردیم خونه گفت : امیر ؟ 

من تصمیم خودم رو گرفتم ..

اینطوری نمیشه باید برم ..تو اصلا پول داری به من قرض بدی ؟ از این حرف اون چنان آشفته شده بودم که با لحنی بدی گفتم : ندارم ..پول ندارم.. می خوای  پول بدم کجا بری ؟ 

گفت : تو رو خدا ناراحت نشو ..ولی اینطوری دیگه صلاح نیست ..

بابا هم ناراحته راست میگه اگر یک اتفاقی برای من بیفته شما ها توی درد سر میفتین ...

گفتم : من نمی زارم تو جایی بری ..اینو بفهم ما هم آدمیم سنگ که نیستیم چشمون رو روی ناراحتی تو ببندیم ..بابا هم یک چیزی گفته که برای تو خوب باشه ..

گفت : می دونم ولی من باید برم ...

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_ششم- بخش سوم

وقتی برگشتیم همه حتی امید منتظر برگشتن ما و نتیجه ی کار بودن ... 

سوال پیچ مون  کردن ...لاکو ساکت بود و من خیلی خلاصه تعریف کردم ...می دونستم که اون  حساس شده برای همین با اشاره به  مامان گفتم باهاش کار دارم ...

با هم رفتیم توی یک اتاق ..و درو بستیم ..

مامان کنجکاو شده بود و فکر می کردی خبری دارم ..

گفتم : لاکو خیلی ناراحته مامان جان ..میگه می خوام برم ..

فکر می کنه سر بار ما شده و داره ما رو اذیت می کنه ..

برای همین میگم بهش فشار نیارین اینقدر ازش سوال نپرسین ..

گفت : وا؟ چه حرفا مگه من می زارم یک دختر تنها بی کس و کار ؛؛ دست گرگ های این دور زمون بیفته ؟ ما اونو دست پلیس ندادیم ..حالا ولش کنیم توی کوچه و خیابون ؟ بعد چطور سرمون رو روی بالش بزاریم ؟ بی خود کرده همچین خبری نیست ....چی براش کم گذاشتیم؟ ..

بزار ببینم ..

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_ششم- بخش چهارم

و قبل از اینکه بتونم جلوشو بگیرم در اتاق رو باز کرد و خودشو رسوند به لاکو  و در حالیکه یکم عصبانی بود گفت : ببین لاکو جان من سه تا بچه داشتم فکر می کنم چهار تا دارم ..دیگه نبینم از این حرفا بزنی ...

اصلا تو دختر من باش ..من خودم مادرت میشم عروست می کنم ..

هر کاری برای سمیرا کردم برای توام می کنم ..

اصلا به اسم خودمون برات شناسنامه می گیرم ..من اگر حرفی زدم برای خاطر خودت بوده نه برای یک لقمه نونی که خوردی ..

لاکو گفت : می دونم به خدا این همه به من مهربونی کردین ..

دیگه شما ها رو شناختم ..خدا بهم رحم کرده گیر شما ها افتادم ..ولی خودم ناراحتم ..میرم تهران شاید پدر و مادرم رو پیدا کنم ..

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_ششم- بخش پنجم

نَنه خنده ی صدا داری کرد و دستهاشو از هم باز کرد و به لاکو که نزدیک اون نشسته بود  گفت : پاشو بیا بغل من ؛؛ ناز نکن اینقدر لاکو جان ..بیا ؛ بیا اینجا ؛؛  

خودتم می دونی که ما نمی زاریم تو جایی بری ..

حالا که تو دل ما خودتو جا کردی می خوای کجا بری؟ و در حالیکه با محبت اونو روی سینه ی خودش گرفته بود ادامه داد ..ای فدا بشم دختر ..ای قربون برم دختر ..

سمیرا گفت : من دیگه داره حسودیم میشه  ....

داشتم به اونا نگاه می کردم در حالیکه سمیرا و امید و لاکو سه تایی به ننه چسببده بودن خنده رو روی لب اون دیدم ..و این بهترین چیزی بود که می خواستم ...

و از او روز به بعد هم ما قبول کرده بودیم و هم لاکو که اون عضوی از خانواده ی ما شده ....

چند بار پیش روانشناس رفتیم ولی بازم فایده نداشت و دکتر هم معتقد بود چون فراموشی بر اثر شوک بوده ممکنه با شوک هم دوباره همه چیز رو به یاد بیاره ...

و پیشنهاد یک مرکز پزشکی توی تهران رو داد که با دستگاه های مخصوص می تونن این کارو بکنن .....

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_ششم- بخش ششم

این بود که من سعی می کردم هر کاری بکنم تا پول بیشتری در بیارم ..

خوب هوا سرد شده بود و بازدید کننده از مرداب خیلی کم و اتفاقی و در آمد خوب نداشتم  ..

رفتم با یک گروه ماهی گیری برای شیلات کار کردم ..

اما بازم نمی تونستم هزینه ی سفر اونو مهیا کنم  ...

در حالیکه به عشق لاکو زندگی می کردم و مدام دنبال فرصتی می گشتم تا احساسم رو بهش بگم ..ولی اون کاری نمی کرد که من جرات همچین کاری رو پیدا کنم ...

لاکو  به مامان کمک می کرد و  به درس امید می رسید و حتی وقتی بابا از سر کار بر می گشت فورا براش چای میریخت ...اما هیچ حرفی از نارضایتی نمی زد ..

خونه ی ما توی یک  کوچه ی خاکی و ماشین رو بود حیاط با صفایی داشتیم و چند درخت خرمالو و نارنج و پرتغال بهش صفای خاصی داده بودن....

یک هال بزرگ داشتیم و یک آشپز خونه و دوتا اتاق خواب ..و از پله های چوبی که کنار هال قرار داشت میرفت طبقه ی بالا که یک ایوون و یک اتاق بیشتر نداشت اون اتاق رو بابا به خاطر من درست کرده بود که درس بخونم ....

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_ششم- بخش هفتم

بیشتر اوقات که بر می گشتم خونه لاکو  رو می دیدم که توی اون ایوون به دور دست خیره شده  و با اومدن من میومد پایین ...

چون حساسیت مامان رو می دونست که دوست نداره من زیاد با اون تنها بمونم ...یک بار که متوجه ی ورد من به خونه نشده بود ..رفتم پشت سرش ایستادم و آروم گفتم : به چی فکر می کنی ؟ 

بدون اینکه برگرده گفت : تو چی فکر می کنی ؟ گفتم : می دونم ناراحتی چرا حرف نمی زنی ؟  گفت : وقتی با گفتن من چیزی عوض نمیشه چه گفتی داره؟  ....

گفتم : آدم ها با گفتن دلشون رو خالی می کنن ..

اینطوری که تو پیش میری فردا افسردگی می گیری ..

گفت : این طورام نیست منو سمیرا با هم خیلی حرف می زنیم ..

گفتم : خوب چرا به من نمیگی ؟ 

سکوت طولانی کرد و گفت : چون نمی خوام ...

گفتم : ولی تو برام خیلی عزیزی می خوام با غمت شریک باشم ..

چشمشو ریز کرد و گفت : امیر من نمی خوام تو رو توی درد سر بندازم ..شما ها آدم های خیلی خوبی هستین ..من نباید از خوبی شما سوءاستفاده کنم ...

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_ششم- بخش هشتم

مامان طبق معمول که هر وقت من با لاکو تنهایی حرف می زدم صدام می کرد ..از پایین پله ها گفت : امیر ؛ های امیر ؟ امیر جان ..بیا به من کمک بده ...

لاکو گفت : برای همین ؛؛ امیر تا اینجام ؛ بزار حرفی برای من نباشه خواهش می کنم ....

تا شب چله وقتی از سر کار برگشتم خونه ..دیدم سمیرا و لاکو یک سفره قشنگ پهن کردن و کلی تدارک دیدن انار دون کرده و هندوانه و آجیل ..و کلی مخلفات؛؛ دور سفره شمع گذاشته بودن و مامان غذای خوشمزه ای درست کرده بود ....

اونقدر خوشحال بودم که نمی تونم وصف کنم ..

دیگه طاقتم تموم شده بود عشق لاکو تمام وجودم رو گرفته بود ..

حتی وقتی سر کار بودم مدام صورت زیبای اون جلوی نظرم میومد ..و اینکه چقدر اون خوب و دوست داشتی بود که حتی کوچکترین خطایی نمی کرد که کسی رو ناراحت کنه ....

تصمیم گرفتم شجاع باشم و حرفم رو بزنم ...

رفتم توی آشپزخونه و به مامان گفتم : می خوام زن بگیرم ....و منتظر عکس العمل شدید اون شدم و خودمو برای هر مبارزه ای آماده کردم ..

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_ششم- بخش نهم

اما مامان در کمال خونسردی گفت : قربانت بشم پسر جان تو فکر می کنی من خرم ؟ نمی فهمم که پسرم عاشق شده ؟ لاکو خوبه ولی هنوز وضعیتش معلوم نیست ..

اگر همه چیز یادش اومد و نامزد داشت چی میشه ؟ اگر اون موقع اصلا تو رو نخواست تو غصه می خوری و من طاقت نمیارم ...

صبر داشته باش ..

گفتم : مامان ؟ ندارم ..اما می ترسم همین الانم منو نخواد اونوقت چی میشه ؟

گفت : لاکو تو رو نخواد؟ ..می خواد  ..

گفتم :شما از کجا می دونی ؟ 

گفت : اگر من مادرم و حال تو رو فهمیدم ..مال اونم می فهمم ..روزا که تو نیستی میره توی اتاق تو وارسی می کنه روی تخت تو می خوابه ..یک دختر اگر مردی رو دوست نداشته باشه از رختخواب اون مرد بدش میاد ..

محاله سر به بالش اون بزاره ..نگران نباش خودم درستش می کنم ..

به چشم ولی به موقع الان وقتش نیست ....

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_ششم- بخش دهم

راستش همینم برای من کافی بود که قلبم لبریز از هیجان بشه ..

صورتم داغ شده بود و دستپاچه شده بودم ...

لاکو و امید و سمیرا با هم می گفتن و می خندیدن و من دنیا رو مال خودم دیدم ..

رفتم بالا و به تختم نگاهی انداختم و بالشم رو بغل کردم و به سینه فشردم ..

اصلا فکرشم نمی کردم که لاکو سر بر بالش من گذاشته باشه ...

مامان با صدای بلند که خوشحالی ازش می بارید گفت ..بیاین زود شام بخوریم که بعد میل داشته باشم بقیه چیزا رو بخوریم .... امیر جان ؟ زود بیا مادر ...

سمیرا و لاکو بیان کمک کنن غذا رو بکشیم ...

وقتی من داشتم از پله ها پایین میرفتم صدای مامان رو شنیدم که می گفت : ای وای چی شدی لاکو .. حالت خوبه .. نکنه مسموم شدی ؟ برای پی اینطور عق می زنی ؟

فورا خودمو رسوندم ..لاکو توی دستشویی بود و درو بسته بود و داشت بالا میاورد ...

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_ششم- بخش یازدهم 

وقتی اومد بیرون رنگ به صورت نداشت ..

بابا گفت :  لباس بپوش بریم دکتر شاید مسمویت باشه ....

نَنه گفت : آبلیمو بخوره خوب میشه ...

مامان گفت ..با بچه ها خرمالو زیاد خوردن شاید نشسته خوردی ؟ آره ؟ با سر تایید کرد در حالیکه فورا دوباره برگشت به دستشویی تا بالا بیاره ...

گفتم : سویچ کجاست بابا ؟ می برمش دکتر و زود بر می گردم اینطوری خیالمون راحت تره ....

و مدتی بعد ما توی کلینک انزلی بودیم ..

دکتر معاینه اش کرد و یک آزمایش نوشت ..

اسمشو پرسیدن فامیل خودم رو بهشون گفتم .. ازم پرسید : ایشون بار دارن ؟

گفتم : نه خیر آقای دکتر ..

گفت : تو شوهرشی ؟ 

گفتم : نه خیر ...

گفت : پس بگو شوهرش بیاد ..الان آزمایش دادم انجامش بدین ولی شک ندارم بچه توی شکمش بزرگ شده باید سه ؛ چهار ماهی داشته باشه ...

ادامه دارد

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar 

دوستای عزیزم واقعا شرمنده چون گوشیم و ساعت چهار گرفتم رفتیم باغ خارج شهره نت نداشتم ولی تا رسیدم داستان و گذاشتم فردا هم‌که شنبه س و داستان نداریم انشالله تا یک شنبه 

😢😢😔😔

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

دوستان این عکس واقعی از خونه ی وحشت داستان هست که خانم گلکار گذاشتن 

بچه ها عکس خونه وحشت و گذاشتم بالا ببینید 

ممنونم‌معصومه جان😘ای وای خیلی ناراحت شدم یعنی ب لاکو تجاوز شده😕برای همین انداختنش مرداب وهرشب کابو ...

خواهش میکنم عزیزم شاید بهش تجاوز شده باشه

خانم گلکار رفتن این خونه رو از نزدیک دیدن؟؟میگم واقعیت داره چیزهایی که در مورد این خونه گفتن تو داست ...

راستش نمیدونم فقط این عکس و‌کذاشتن گقتن عکس واقعی هست