2777
2789
عنوان

تارا+ واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 157635 بازدید | 1207 پست

داستان #بیگناهی 🕊

#قسمت_بیست و هشتم-بخش یازدهم 

یک سنگ که خیلی بزرگ نبود و توی دست من کلاملا جا می شد بر داشتم و با سرعت رفتم  تا جلوی رفتنش رو بگیرم  ....ساناز به زحمت پیاده شد  ..و همزمان اون می خواست فرار کنه ..جلوی ماشین ایستادم و فریاد زدم نمی زارم بری اول باید بفهمم با بچه ام چیکار کردی ؟ یکم گاز داد و  زد به پام و سرشو از پنجره آورد بیرون و گفت برو کنار وگرنه از روت رد میشم .....دنده عقب گرفت ولی من خودمو انداختم روی ماشین و گفتم بمیرم هم کنار نمیرم ...پیاده شد و اومد جلو و چادرمو کشید و زد تخت سینه ام  ..و پرتم کرد روی زمین و گفت : پیر سگ گمشو برو کنار تو دیگه کی هستی ؟ و رفت  که سوار بشه و بره ..گفتم چه بلایی سر بچه ام آوردی نامرد ...سنگ توی دستم بود بلند شدم و پرت کردم بطرفش ..تا جلوی رفتنشو بگیرم ... محکم خورد پشت سرش ...یک آخ گفت و چند تا فحش بد به من داد و سوار ماشین شد ...

داستان #بیگناهی 🕊

#قسمت_بیست و هشتم-بخش دوازدهم 

سرشو گذاشت روی فرمون ماشین .....من زنی که یک عمر اطاعت امر خدا کرده بودم ..حلال و حروم سرم می شد ..جز شکر خدا چیزی به زبونم نمی اومد ..و آزارم به کسی نرسیده بود ...در یک چشم بر هم زدن شدم قاتل ..اولش که نفهمیدم چی شده منتظر موندم ..ببینم چیکار می خواد بکنه ..همون موقع پدر فاطمه  رسید ..داد زدم نزار فرار کنه تا بفهمیم با ساناز چیکار کرده ...

اما اون پسر بیهوش بود و شوهرم فورا اورژنس خبر کرد  ..بدون اینکه یک قطره خون از سرش بیاد نفهمیدم چی شد ما ساناز رو هم سوار کردیم و دنبالشون رفتیم بیمارستان ..ولی همون جا توی آمبولانس تموم کرده بود ...

دیگه برای من زندگی مثل قبل نمیشه ..باعث مرگ یک جوون شدم و دلم می خواست بمیرم دل از دنیا کنده بودم ولی حالا نگران دخترم هستم ..اینطور که می گفت پسره بهش گفته بیا بالا کنار خیابون حرف بزنیم ولی تا سوار شده  گاز داده و رفته و درای ماشین رو قفل کرده فاطمه  می گفت یک چیزی توی ماشین می کشید که بوش گیجم کرده بود ...همون جا منو توی بیمارستان دستگیرم کردن و بقیه اشم معلومه ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

داستان #بیگناهی 🕊

#قسمت_بیست و هشتم-بخش سیزدهم 

صنم بیشتر از همه تحت تاثیر قرار گرفته بود و حالش خیلی بد بود و مثل ابر بهار اشک میریخت می گفت دلم برای پسرم  تنگ شده توی این جامعه ی بی بند بار بدون مادر ..چی می خواد بشه ؟ من مادر بدی هستم ..یک مادر مثل خدیجه پیدا میشه یکی مثل من که بدون اینکه به بچه اش  فکر کنه اشتباهی کرده که راه باز گشت نداره  ...

خدیجه گفت : برای منم نداره ..من دیگه آدم سابق نمیشم ...

روز بعد قرار بود خانواده ی خدیجه بیان و ملاقات خصوصی داشته باشن برای خداحافظی ..ولی کسی خدیجه رو صدا نکرد ..همه منتظر بودیم و ثانیه ها رو می شمردیم ..هیچکدوم نه رغبیتی به خوردن داشتیم نه خوابمون می برد ..مدام بهم زل زده بودیم و حرفی برای گفتن نداشتیم ...غم از سراپای وجودمون می ریخت و فقط دعا می کردیم ..

داستان #بیگناهی 🕊

#قسمت_بیست و هشتم-بخش چهاردهم 

بالاخره شب شد و کسی سراغ خدیجه نیومد ...و اون با گریه می گفت ..نخواستن من ببین ..حتما فاطمه نیومده ...مادرو برادرام چی اونا چرا نیومدن ...یعنی من اینطوری بمیرم ؟ روز بعد باید  اونو می بردن زیر بند ..جایی که یک روز قبل از اعدام زندانی رو به اونجا می بردن ...اونشب غیراز ما نه نفر عده ی زیادی از زندانی ها هم با ما همراه شدن و همه با هم دعا خوندیم ...

صبح نزدیک ساعت هشت بلند گو خدیجه رو صدا کرد ....اون بلند شد ولی پاهاش چنان می لرزید که دو زانو نشست روی زمین ..دونفر زیر بغلشو گرفتن مامور اومد و گفت خدیجه بریم ..خاله گفت : چرا الان می برین زیر بند ؟ گفت : نه الان نمی بریم رئیس  کارش داره ..نترس جونم برت می گردونم نمی خواد خداحافظی کنی ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

داستان #بیگناهی 🕊

#قسمت_بیست و هشتم-بخش پانزدهم 

دقایقی سخت و طاقت فرسا برای ما بود ...اما چیزی نگذشت که خدیجه برگشت ...هنوز داشت گریه می کرد ..از دور سرشو تکون می داد و میومد جلو ..نزدیک در که رسید داد زد مریم رضایت داد ..رضایت داد ....خدایا رضایت داد ...فریاد شادی تا آسمون رسید ..قیامتی بر پا شد ..صدای دست زدن و سوت و هلهله های زن ها دیوار های زندان رو لرزوند ...خدیجه رو روی دست بردن ..آواز می خوندن وهمراه با اشک شادی  دست می زدن ....من سرمو به میله های در سلول تکیه دادم و به اون زن ها نگاه کردم ..به شادی های گذرا و غم هایی که توی دل هر کدومشون موندگار شده بود و یک قصه داشت شنیدنی   ؛؛ 

ادامه دارد  ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

سلام‌امروز داستان داریم؟؟؟ممنونم ازت معصومه جان همیشه زحمت میکشی عزیزدلم😘

سلام عزیزم بله گذاشتم اتفاقا امروز یه کم بیشتره 

خواهش میکنم گلم 😘

مرسی گلم بابت داستانهایی ک میزاری.

خیلی جالب وجدیدن 😙😙

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
مرسی عزیزم،زحمت کشیدی⚘⚘⚘❤

😘😘😘

مرسی گلم بابت داستانهایی ک میزاری. خیلی جالب وجدیدن 😙😙

خواهش میکنم عزیزم ❤️

تاريخ داستان خديجه به بقيه كه نميخوره انگارقديمىتره وهنوز وايبر وتلگرام نيومده ولى تو داستان بقيه هم ...

نمیدونم راستش برهه ی زمانی ش کی  بوده

سلام امروزم منتظر داستان شنیدنی خانم گلکار هستیم..واقعا خسته نباشین 

سلام عزیزم اومدم بذارم