#قسمت_سیزدهم -بخش هشتم
همه ی اینا نزدیک چهار دقیقه بیشتر طول نمی کشه ...
وکیل من آقای صادقی سعی می کرد ثابت کنه که این ماجرا یک حادثه بوده ...
ولی دادستان با تمام قوا می خواست ثابت کنه که اگر من اونشب نمی خوابیدم این اتفاق نمی افتاد ..و منو به قتل غیر عمد که بهش می گفتن خطای محض متهم می کرد و چنان در کارش مهارت داشت که گاهی خودمم باورم میشد ...
حتی فرزاد و بابا هم به من شک کرده بودن و فکر می کردن من دروغ میگم و پستم رو ترک کردم و بدون خبر خوابیدم ...
و حالا از ترسم این داستان رو ساختم و این دیگه برام خیلی گرون تموم شده بود ..
اونقدر که دیگه دلم نمی خواست توضیح بدم و دوباره قسم بخورم ..
و داستان باز دادگاه رو به خاطر نبودن عدله ی کافی برای اعاده ی داد رسی به جلسه ی دیگه موکل کرد ..
#ناهید_گلکار
@nahid_golkar
nahid.golkarداستان #بیگناهی 🕊
#قسمت_سیزدهم -بخش نهم
مدتی بعد نامه ای از نظام پزشکی برای من اومد که تا نتیجه ی حکم دادگاه از کارم معلق شدم و این کاملا غیر منصفانه و دور از انتظارم بود ....
اونقدر روشن و واضح همه چیز رو به دست گرفته بودن که از چشم کسی پنهون نبود و همه می فهمیدن که دستی قوی توی این کار هست که نمی زاره پرونده روند عادی خودشو طی کنه ..و توی آخرین جلسه ی دادگاه یک استان تهران دادستان منو به جایگاه احضار کرد و پرسید: شما برای تهیه جهازتون دچار مشکل بودین ؟
گفتم : یکم آقا ؛؛ ولی داشتم کار می کردم و پدرم هم کمک می کرد .. در واقع نه مشکل خاصی نداشتم .. گفت : شما پولتون رو توی بانک نگه می دارین یا توی خونه یا مثلا بیمارستان ؟
گفتم : خوب پول زیادی ندارم یکم توی خونه هست و مقداری هم توی همون حساب حقوقم ..
گفت : توی کمد تون توی بیمارستان چقدر نگه داشتین ؟
#ناهید_گلکار
@nahid_golkar
nahid.golkarداستان #بیگناهی 🕊
#قسمت_سیزدهم -بخش دهم
گفتم هیچی ..من اونجا پولی ندارم ..
دلیل هم نداره که اونجا پول نگه دارم ..؛؛ یک پاکت بزرگ زرد رنگ از روی میزش برداشت و به من نشون داد و پرسید اینو میگم ..مال شماست ؟
گفتم : نه آقا این چیه ؟
گفت : از ما می پرسین ؟ توی کمد شما زیر لباس هاتون پنهون کرده بودید ...
گفتم : ببخشید ؛؛ این دیگه از همه ی کاراتون مسخره تره ..
واقعا شما فکر می کنین که کسی باور می کنه من این همه پول رو بزارم توی بیمارستان تا شما پیدا کنین ؟ غیر از اینه که می خواین هر طوری شده منو متهم کنین ؟
شما آقا متوجه نیستین یکی داره با زندگی من بازی می کنه ؟ نمی فهمین یکی داره بشدت برای من پاپوش درست می کنه ..و به شعور همه ی ما توهین ؛؛ آقای قاضی لطفا عدالت رو فراموش نفرمایید ..آیا به نظر شما این مسخره نیست ؟ که من از کسی پول بگیرم تا محل کارم رو ترک کنم ؟
#ناهید_گلکار