2777
2789
عنوان

تارا+ واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 157635 بازدید | 1207 پست

مرسی عزیزم 😍😍

ممنون که زحمت می‌کشی و وقت میذاری برامون 

لطفاً داستان جدید هم بزار برامون

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون معصومه جون خیلی داستان زیبایی بود خیلی لطف میکنی عزیزم😘😘😘

خواهشرمیکنم عزیزم 😘

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
مرسی عزیزم 😍😍 ممنون که زحمت می‌کشی و وقت میذاری برامون  لطفاً داستان جدید هم بزار برامون

چشم عزیزم حتما خانم گلکار معمولا یکی دوروز فاصله میده یکی دوروز آینده همین تاپیک سر بزنید

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
چشم عزیزم حتما خانم گلکار معمولا یکی دوروز فاصله میده یکی دوروز آینده همین تاپیک سر بزنید

مرسی عزیزم دنبال مکنمت😍

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

سلام داستان جدید نمیزازی من هر روز سر میزنم

سلام عزیزم خانم گلکار از یکشنبه داستان جدید و میذارن پیام زیر و لطفا بخونید 

سلام به شما خانم ها و آقایون عزیز ...

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اول تشکر ویژه برای پیام های محبت آمیز شما و بازم عذر خواهی از اینکه با استیکر جواب دادم 

می تونستم بگم منو شرمنده کردین ..ولی خوشحالم ..و شرمنده نیستم چون در لابلای نوشته های شما دیدم که چقدر  خوبی و مهربانی و صداقت رو دوست دارید ..چقدر من به هدفم رسیدم ....و گواه من پیام های شماست ...

💥💥💥💥💥💥💥💥

یک بار دیگر دست شما رو به گرمی می فشارم ..و می نویسم قصه می گویم برای شما و خوشحالم که هر روز بین شما و در خونه های شما زندگی می کنم ...

❤️❤️❤️❤️❤️

داستان جدید ...

بیگناهی نام دارد ....خوندن این داستان برای افراد زیر شانزده سال ممنوع است ..لطفا توجه بفرمایید ..

البته اشتباه نفرمایید فقط به لحاظ اجبار در گفتن بعضی الفاظ و محیط داستان همین 

داستان از روز یکشنبه وارد کانال می شود تا من فرصت داشته باشم چند قسمت را آماده کنم ....تا با کیفیت بهتری در اختیار شما قرار بدهم ..

با یک دنیا عشق به شما عزیزانم 🌺🌺🌺🌺🌺🌺

ناهید

@nahid_golkar

ممنون معصومه جان 😘

😘😘😘😘

عزیزم مرسی بابت داستان زیبایی که گذاشتید😘😘😘😘😘

😘😘😘😘

دوستان خوبم سلام داستان جدید از امروز شروع شده و همین تاپیک میذارم ممنون از همراهیتون