2777
2789
عنوان

تارا+ واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 157635 بازدید | 1207 پست

داستان #تارا 💞🧚‍♀️

#قسمت_آخر- بخش هفتم

رفتم جلوی آینه به محض اینکه دستم به موهام خورد دیدم داره دسته دسته پایین میاد ..

وحشت کردم حال روزم قابل گفتن نیست همینطور که اشک میریختم و نمی دونستم با اون موها چیکار کنم ..

گفتم : خدایا خودت تحملشو بهم بده .. ندارم .. من اون آدمی نشدم که باید باشم هنوز در مقابل معشیت تو  ضعیفم ؛؛ نجاتم بده ....

مامان که حال و روز منو دید زنگ به ماهان و اونم فورا خودشو رسوند ...

از در که وارد شد بلند  گفت : خانم خوشگل من کجاست ؟ می خوام موهاشو کوتاه کنم ..و وارد اتاق شد و با خنده گفت : بسه دیگه نبینم گریه کنی برای مویی که خودت می دونی دوباره در میاد گریه می کنی ؟ ..

یادت باشه؛؛ قرار بود مدام به آینده ی خوب فکر کنی آتوسا خانم  پیش داوری ممنوع .....

اون روز قبل از برگشتن تارا ماهان موهای منو از ته زد ...و بعد رفت توی حمام و وقتی برگشت دیدم مال خودشم زده ..خیلی خنده دار شده بود ..

منم خنده ای همراه با گریه کردم ..اونقدر اشک ریختم و خندیدم که ماهان و مامان و بابا مثل من گریه می کردن و می خندیدن ..

ماهان همینطور که از خنده داشت ریسه میرفت گفت این به خاطر تاراست باید بهش بگیم که تصمیم گرفتیم یک بار با هم موهامونو کوتاه کنیم ...لطفا نزارین متوجه بشه ....

داستان #تارا 💞🧚‍♀️

#قسمت_آخر- بخش هشتم

چند روز بعد حال من خیلی بد شد و دوباره بستری و اسیر تخت بیمارستان شدم ..

حالا  روز به روز لاغر تر و ضعیف تر می شدم و چشمم به در بود که تارا رو بیارن تا اونو  ببینم ..

اونم بی قرار من شده بود می گفتن درس نمی خونه و حاضر نیست پیانو بزنه ..

ماهان مثل پروانه دورم می گشت ..نمی دونم اگر اون نبود چطور می خواستم این درد رو تحمل کنم چون دو بار دیگه عمل شدم تا سلول های سرطانی رو از بدنم پاک کنن اما فایده ای نداشت و مدام حال من بدتر می شد ..

ولی در تمام این احوال نه شکایتی کردم و نه گله ای از خدا داشتم فقط دعا می کردم به خاطر تارا شفای منو بده ...

مینو و شیدا و آزیتا هر کاری از دستشون بر میومد برای من می کردن ...

و مهتر از همه این بود که مراقب تارا بودن تا بیشتر از این اذیت نشه ..و این برای من قوت قلب بود ...

ولی هر بار که بچه به من می رسید گریه می کرد و نمی خواست ازم جدا بشه ..و بشدت روحیه اش خراب بود .

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

داستان #تارا 💞🧚‍♀️

#قسمت_آخر- بخش نهم

تا روزی رسید که شده بودم پوستی روی استخوان ..و اغلب به حالت اغماء میفتادم ..

ولی هر بار که چشم باز می کردم ماهان رو کنارم می دیدم و حسش می کردم ..

حتی یکبار متوجه بودم که بالای سرم باگریه  با خدا راز و نیاز می کنه.. آروم چشمم رو باز کردم ..

ماهان به هیجان اومد و فورا دستم رو فشار داد و گفت : عزیزم حالت خوبه صدامو میشنوی ؟  به زحمت گفتم : ماهان خیلی ازت ممنونم ..تو چه همراه خوبی بودی ..چه آدم خوبی هستی ..

من حتما یک جایی یک کار خوبی کرده بودم که خدا تو رو سر راهم قرار داد ..

ولی انگار سرنوشت من اینطوریه که نباید روز خوشی داشته باشم ..

هر وقت  احساس خوشبختی کردم ، یک مشکلی برام پیش میومدکه روزگارم رو سیاه کرد  ...

از همون اول زندگیم  معلوم بود ؛ وقتی توی سیزده سالگی مجبور بودم هم کار کنم و هم درس بخونم و خرج یک خانواده رو بدم ..وقتی مردی سر راهم قرار گرفت که اونطور منو مورد آزار و اذیت قرار داد باید می فهمیدم که اگر مردی مثل تو دوستم داشته باشم اونم اینقدر زیاد یک بلایی  سرم میاد ..

داستان #تارا 💞🧚‍♀️

#قسمت_آخر- بخش دهم

دستشو کشید به سرم و خم شد و منو بوسید و گفت : این حرفا مال آدم های ضعیفه دلم میشکنه چون تو ضعیف نیستی ..

تو می دونی که خیلی دوستت دارم ..و برای این کارم دلیل دارم ..

تو زن بی نظیری هستی ..ساده ؛مهربون؛ و درستکار ؛ ولی اون حرف تو رو قبول ندارم  هیچ کس بدبخت به دنیا نمیاد ...

خیلی ها به این بیماری مبتلا میشن  ما هم جزو اون خیلی ها هستیم ..چرا اینطوری فکر کنیم که مریضی نباید مال ما باشه ...شاید اگر اون همه توی زندگیت غصه نمی خوردی این طوری نمی شد ..

شایدم می شد ولی چیزی که هست ما هر دو می دونیم و مطمئن هستیم که تو خوب میشی و زندگی خوبی در کنار هم خواهیم داشت..پس نبینم دلسرد شدی ..

من هر کاری از دستم بر بیاد می کنم تا تو رو به سلامتی ببرم خونه ...

گفتم : به هر حال نمی دونم دوباره کی می تونم حرف بزنم وشایدم  اون زمان ممکنه تو اینجا نباشی  ..تارا رو دست تو میسپارم ..و ازت خواهش می کنم حواست به مامان و بابای من باشه ..

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داستان #تارا 💞🧚‍♀️

#قسمت_آخر- بخش یازدهم

گفت : بسه دیگه از رنج دادن من چیزی عایدت نمیشه ..من نمی تونم این کاری رو که تو گفتی انجام بدم خودت باید تارا رو بزرگ کنی ..

و اینو می دونی که پدر و مادرت بعد از تو دنیا رو نمی خوان چه برسه به من ..پس به خاطر عشق من و تارا و پدر و مادرت خوب شو مایوس بشی ازت نمیگذرم ...

دیگه یادم نمیاد  اون چی گفت چون بیهوش شده بودم  ..

وقتی دوباره چشمم رو باز کردم دوماه گذشته بود ..بعدا شنیدم که از همون شب انگار دیگه توی این دنیا نبودم ..بطوری  که حتی دکتر ها هم قطع امید کردن ..و فقط با  دستگاه نفس می کشیدم ..

ولی ماهان تنها کسی بود که هرگز نا امید نشد و مدام پیگیر معالجه ی من بودمعالجه ای با هزینه های سر سام آور .. و بالاخره بطور معجزه آسایی بدنم  علائم حیاتی  نشون داد ..

وقتی ماهان شنید ه بود همون جا توی راهرو بیمارستان به سجده افتاد و با گریه گفته بود که شفای اونو گرفتم ؛؛می دونستم ..خودم خواب دیدم ..؛؛می دونستم که خوب میشه ...

داستان #تارا 💞🧚‍♀️

#قسمت_آخر- بخش دوازدهم

وقتی چشمم رو باز کردم ..ماهان خیلی زود منو از بیمارستان ترخیص کرد در حالیکه دکتر ا موافقت نمی کردن اون می گفت خودم ازش مراقبت می کنم و می دونم که خوب میشه ..و منو که دوپاره استخوان شده بودم روی دست بر داشت برد خونه ...

و این واقعیت داره که من با یک معجزه بر بیماری سرطان غلبه کردم ...و  واقعا روز به بروز حالم بهتر شد ..

و بالاخره از رختخواب بیرون اومدم ..شفایی که با امید ماهان بدست آورده بودم منو به زندگی برگردوند ..

حالا تارای من  دوازده سال داره ..

امید زندگی من و ماهان ؛؛ شاداب و سر زنده و با هوش ..

اما من زنده موندم تا شاهد فوت پدرم باشم اون که همیشه دوتا چشم مهربون و نگران برای من داشت و برای مریضی من غصه ها خورده بود زود تراز  من رفت ..و یک بار دیگه زندگی به من ثابت کرد که هیچ چیزی توی این دنیا قابل پیش بینی نیست ...

حالا گاهی کنار صندلی خالی چرخ دارش میشینم  و سرمو می زارم روی زانوش و باهاش درد دل می کنم ..

هیچ کس  فلسفه ی زندگی رو نمی دونه چون قاعده ی مشخصی نداره اما چیزی که من می دونم و بهش ایمان دارم ؛؛ داشتن امید است و امید است و امید ؛؛ 

پایان

امیدوارم هرگز نا امیدی به سراغ دلهای مهربونتون نیاد با عشقی که به شما دارم ناهید❤️

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار 

@nahid_golkar

این داستان اقتباس شده از زندگی واقعی یکی از شماست ..اقتباس به معنی اینکه روایتی کوتاه و خلاصه از زندگی شخصی  را به صورت داستانی بلند با لحظات و صحنه ها ساختن  ..🌺🌺🌺

و این داستان بر اساس پیام زیر شکل گرفت .

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

با سلام خدمت خانم گلکار عزیز و گرامی . 

خیلی از خوندن داستان های شما لذت می برم و از این بابت از شما تشکر می کنم و شدیدا به ساعت یک معتاد شدم . خانم گلکار زندگی منم باید برای نوشتن جالب باشه چون غیر از حوادث عجیبی که برام اتفاق افتاده بطور معجزه آسایی از بیماری سرطان نجات پیدا کردم اگرشما صلاح می دونین براتون تعریف کنم و نحوه ی ارسال شو هم به من بگین خوشحال میشم ....❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍🌺🌺🌺🌺💋💋💋💋🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

آتوسا حمیدی

سلام به همه ی دوستان بابت تاخیر من و ببخشید داستان تارا هم تمام شد اوناییکه همراه بودن لطفا این پست و لایک کنن ممنون در ضمن برای داستان بعدی همین صفحه سر بزنید اطلاع رسانی میکنم ممنون از همراهیتون ❤️

عشق و امید معجزه میکنه واقعا😍😍😍

معصومه جون مرسی بخاطر تاپیک باحالت😘😘😘

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
عشق و امید معجزه میکنه واقعا😍😍😍 معصومه جون مرسی بخاطر تاپیک باحالت😘😘😘

فدات شم عزیزم 😘😍

معصومه جان ازت ممنونم  😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم ❤️😘

مرسی عزیزم بابت داستان زیبات منم هرموقع اومدم بگم چقدر خوشبختم یه اتفاقی برام افتاد واقعا تو زندگی ن ...

خواهش میکنم عزی م اما داستان از من نبود مال خانم گلکار 

ممنون معصومه جان  ان شاله خداوند همه مریضها رو شفا بده

الهی امین عزیزم ❤️

خیلی عالی بود ممنون.

❤️❤️❤️😘😘