2777
2789
چه چیزا که من بلد نیستم.... آفرین فکر میکردم سیکس پک فقط جنبه زیبایی داره نگو کارایی هاش متفاوته...& ...

تنها چیزی که انسان رو زیبا میکنه میزان پولش در حساب های بانکیشه😉😁😎

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
تنها چیزی که انسان رو زیبا میکنه میزان پولش در حساب های بانکیشه😉😁😎

میدم جمله ات رو تو کتاب قابوس نامه درج کنن....

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدم جمله ات رو تو کتاب قابوس نامه درج کنن....

این عنصرالمعالی اینم به نفع خودش ضبط میکنه 

به پسرش الکی میگه خودش گفته😂🤣

این عنصرالمعالی اینم به نفع خودش ضبط میکنه  به پسرش الکی میگه خودش گفته😂🤣

نه میگم تو پرانتز بنویسن بانو ویولت بن عنصرالمعانی کیکاووس بن اسکندر بن نی نی سایت الدوله 

نه میگم تو پرانتز بنویسن بانو ویولت بن عنصرالمعانی کیکاووس بن اسکندر بن نی نی سایت الدوله 

اولش یه قالَ بزاری حله🤣😅

فارسی بزاریم  چنین گفت بانو ویولت.... به نظرت 53 کجاست؟

رفته شام بخوره 

یا خوابش برده؟

شایدم در حال تحقیق رو موضوع تاپیکهای بعدیشه

بهرحال نبود منم تاپیک رو اشغال کردم😁 اینم نشان ویولت ✳

(فرض كنيم تو يك سرزمين خالي از سكنه  قراره يك كشور بنا بشه و مردماني با دين و مذهب و فرهنگ هاي ...

سوال اولتون کشوری جدید، نظر من این که خانم ها باید یه حداقل پوششی داشته باشند. اگر دست من باشه روسری و اجبار نمیکنم. ولی مثلا استین حلقه ای یا دامن و پیراهن بالای زانو نباشه. ... در این حد باید اجبار باشه.

به هر کی زیاد محبت کنی اول خودشو گم میکنه یعد تو رو! 
به نظرتون يه زن (يا مرد) اگه با علم به اين كه پوشيدن يه نوع لباس باعث جلب توجه مي شه به نيت اين ...

درست نیست لباسی پوشیده بشه که جلب نظر جنس مخالف بشه. چون در این صورت تمرکزی برای کار و درس نمیمونه و بنیاد خانواده ضعیف میشه.

به نظر شما يه زن متشخص و محترم  فارق از مذهب و اعتقادش ممكنه بيش از حد پوشش باز داشته باشه؟ &nb ...

یه زن متشخص خارج از مذهبش بستگی به نوع تربیتش داره. وقتی از بچگی برهنگی دیده باشه پوشش براش بی ارزشه و تقصیر خودشم نیست.و برعکس دختری که از ابتدا با حیا بزرگ شده و دختر جوانی هم بشه و شرایط های بد و خطر هایی هم براش پیش بیاد همون تربیت پاک کمکش میکنه. من خیلی از این موارد رو دیدم.

فارسی بزاریم  چنین گفت بانو ویولت.... به نظرت 53 کجاست؟

عنصرالمعالی کیکاووس بن اسکندر بن قابوس بن وُشمگیر بن زیار جان من به همچین آدمی میخوره بگه چنین گفت بانو ویولت؟

همون قال رو هم زورکی گفته😂 

زن ها يي وجود دارن كه تو فضاي عمومي در عين اين كه  اصلا دوست ندارن نگاه  و توجه مردها &nbs ...

من خیلی اینو از بعضی از خانما میشنوم که برای اراستگیه.... 
من که اینو نمیپذیرم. خانم میتونه مرتب باشه. حتی لباس ها و کیف و کفشش رنگش ست باشه....ولی ارایش فقط برای جلب توجه. 

رفته شام بخوره  یا خوابش برده؟ شایدم در حال تحقیق رو موضوع تاپیکهای بعدیشه بهرحال نبود منم ت ...

خوابش برده؟ این مثلا میخواد قانون بنویسه ما رو دعوت کرد مجلسین تشکیل داد خودش خوابید....خودم تصویب میکنم قوانین رو

همه آزادید بروید و بخورید و بیاشامید حالشو ببرید ... تامام

خوابش برده؟ این مثلا میخواد قانون بنویسه ما رو دعوت کرد مجلسین تشکیل داد خودش خوابید....خودم تصویب م ...

شرمنده 

منم بر مبنای آیه بخورید و بیاشامید ولی اصراف نکنید 

این قانون رو خلاف شرع تشخیص داده و ردش میکنم

شورای نگهبان رو جا انداختی🤣😃😄😅