بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(فرض كنيم تو يك سرزمين خالي از سكنه قراره يك كشور بنا بشه و مردماني با دين و مذهب و فرهنگ هاي ...
سوال اولتون کشوری جدید، نظر من این که خانم ها باید یه حداقل پوششی داشته باشند. اگر دست من باشه روسری و اجبار نمیکنم. ولی مثلا استین حلقه ای یا دامن و پیراهن بالای زانو نباشه. ... در این حد باید اجبار باشه.
به هر کی زیاد محبت کنی اول خودشو گم میکنه یعد تو رو!
به نظر شما يه زن متشخص و محترم فارق از مذهب و اعتقادش ممكنه بيش از حد پوشش باز داشته باشه؟ &nb ...
یه زن متشخص خارج از مذهبش بستگی به نوع تربیتش داره. وقتی از بچگی برهنگی دیده باشه پوشش براش بی ارزشه و تقصیر خودشم نیست.و برعکس دختری که از ابتدا با حیا بزرگ شده و دختر جوانی هم بشه و شرایط های بد و خطر هایی هم براش پیش بیاد همون تربیت پاک کمکش میکنه. من خیلی از این موارد رو دیدم.
زن ها يي وجود دارن كه تو فضاي عمومي در عين اين كه اصلا دوست ندارن نگاه و توجه مردها &nbs ...
من خیلی اینو از بعضی از خانما میشنوم که برای اراستگیه.... من که اینو نمیپذیرم. خانم میتونه مرتب باشه. حتی لباس ها و کیف و کفشش رنگش ست باشه....ولی ارایش فقط برای جلب توجه.