2777
2789
من فکر میکنم تعیین حدود برای پوشش توهین به شعور اقشار جامعه است چه مرد چه زن... یه خانوم یا آقا میتو ...

خوب به حساب شما كسي كه عريان هم بياد خيابون أشكال نداره؟ 

نبايد يه حداقل هايي تعيين بشه ؟ نحوه حضورمون تو فضاي عمومي با نحوه حضورمون تو حريم شخصي فرق نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر شما يه زن متشخص و محترم  فارق از مذهب و اعتقادش ممكنه بيش از حد پوشش باز داشته باشه؟ &nb ...

نظر شخصی من اینه که یه فرد توی اماکن عمومی به نحوی باید یک سری چیزا رو رایت کنه حالا مرد یا زن بودن مد نظرم نیست 

من خودم با حجاب و یک سری پوشش های افراطی مخالفم ولی این پوششه به نظرم باید باشه ولی نه درحد افراطی مثل یک لباس و شلوار خیلی ساده و مرتب این به نظر من اشکال نداره ولی یک سری پوشش ها هستن که( فارغ از مذهب) من خواهنش نیستم نمیگم هر کسی که پوشش خیلی ازادی داره ادم متینی نیست ولی یک سری از نوع پوشش ها هست که به نظرم شخصیت فرد رو زیر سوال میبره چه مرد چه زن رو .

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡
خوب به حساب شما كسي كه عريان هم بياد خيابون أشكال نداره؟  نبايد يه حداقل هايي تعيين بشه ؟ نحوه ...

من هیچوقت با گذاشتن چارچوب برای جامعه موافق نبودم در عوض به تربیت پایه معتقدم ... من هم دوست ندارم یه آدم لخت رو تو خیابون ببینم اما بحث از سلیقه شخصی نیست بحث من روی تعیین قوانین اجتماعیه که باید فارق از سلایق باشه... تو خیلی از کشورها س ک س توی خیابون جرم نیست اما آیا شما شاهد هر روزه این اتفاقی ؟ نه 

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      
من فکر میکنم تعیین حدود برای پوشش توهین به شعور اقشار جامعه است چه مرد چه زن... یه خانوم یا آقا میتو ...

عزیزم کسی نمیخواد بخاطر اینکه مردا منحرف بشن زنا خودشونو بپوشنن 

این بخاطر اینه که زنا نگاه هرزه و افراد مریص روشون نباشه .خیلی از مردا چشم پاکن ولی خیلیاشونم مریضن بلانسب استارتر 

من که شخصا ازینکه یه مرد نگاه شهوانی بهم داشته باشه حالم بهم میخوره 

بحثمم حجاب کاملو چادر و...نیست منطورم به سادگی پوششه و یه پوشش که جلب توجه نکنه حالا حجاب کامل و چادرم دیگه بسته به اعتقاد ادم داره 

آدما به طور کلی باید آزاد باشن تو انتخاب لباس اما به نظرم زنایی که خیلی باز لباس میپوشن و انتظار دارن مردا نگاهشون نکنن و اینکه میگن مرد باید چشمش پاک باشه نمیشه که. جاذبه زیبایی زن یکی از عواملیه که مرد رو سمت زن میکشه. نمیشه که مرد یه جا تحریک بشه یه جا نشه. انتخابی نیست که. به طور کلی لباس باید حس شخصیت بده نه شهوت که. فک کنم یه توریست آلمانی بود یا یه همچین چیزی میگفت ایران کشور زیبایی بود ولی فاح شه زیاد داشت. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من هیچوقت با گذاشتن چارچوب برای جامعه موافق نبودم در عوض به تربیت پایه معتقدم ... من هم دوست ندارم ی ...

اين كه هر روز شاهدش نيستن دليلي براي اينه كه قانون معقولي وضع كردن؟

اصلا اگه همه رفتار هاي همه انسان ها درست بود و كسي اشتباهي مرتكب نمي شد چه نياز بود كه كاري رو قانوني  و كاري رو غير قانوني اعلام كنن؟

عزیزم کسی نمیخواد بخاطر اینکه مردا منحرف بشن زنا خودشونو بپوشنن  این بخاطر اینه که زنا نگاه هر ...

بله متوجه ام ولی شما از دریچه نگاه و سلیقه خودت به مسئله مشرفی اما به قول استارتر شما داری وضع قوانین میکنی برا حداقل 4 نسل اونورتر باید فرای این مسائل بیندیشی

اين كه هر روز شاهدش نيستن دليلي براي اينه كه قانون معقولي وضع كردن؟ اصلا اگه همه رفتار هاي همه انسا ...

به نظر من معقوله چون اولأ به شعور آدم ها احترام گذاشته و دوم اینکه به سیستم آموزشیش معتقده و ایمان داره... ما درباره همه رفتارهای انسانی بحث نمیکنیم درباره حجاب هست و من نظرم اینه ... رفتارهای دیگه انسانی ممکنه بعضأ باعث شکستن حریم شخصی آدم ها بشه که نیاز به قوانین سختتره...

به نظر شما يه زن متشخص و محترم  فارق از مذهب و اعتقادش ممكنه بيش از حد پوشش باز داشته باشه؟ &nb ...

یک زن متشخص و محترم میدونه که همونطور که ما با زبان به دیگران احترام میگزاریم با رفتار هم این احترام واجبه لباس پوشیدن و آرایش کردن یک رفتاره ... یک زن متشخص و محترم میدونه شخصیتش نباید اجازه بده که طوری بپوشه و آرایش کنه که دیگران برداشت اشتباهی نسبت بهش داشته باشن... یک مرد و زن با تربیت درست هم درست می پوشه هم درست آرایش میکنه ....

به نظر من معقوله چون اولأ به شعور آدم ها احترام گذاشته و دوم اینکه به سیستم آموزشیش معتقده و ایمان د ...

از نظر شما عربان بودن  يا  انجام  اعمال زناشويي توي خيابون  كار درستيه يا نه؟ آيا مشاهده چنين صحنه هايي توسط يه كودك آسيبي بهش مي زنه يا نه؟

من هیچوقت با گذاشتن چارچوب برای جامعه موافق نبودم در عوض به تربیت پایه معتقدم ... من هم دوست ندارم ی ...

ببین قانون چیزیه که ماخودن ایجادش کردیم 

یک سری کار که حول محور ثابتی میچرخه برای جلوگیری از بی نظمی 

این که شما میگید همه باید مختار باشند درست ولی این مختار بود 

مستلزم اگهی داشتنه 

من با این نظر شما که باید این مساعل از سن کم خیلی اروم اروم اموزش داده بشه و هر فردی به نحوی به با ارزش بودن خودش پی ببره و قطعا توی اون قضیه ی مختار بودن هم توانایی تصمیم گیری درست رو بدست میاره ، ولی باز هم احتمال اشتباه برای هر فردی وجود داره 

اینجاست که یه سری قوانین باید وضع شده باشه که به روش درست با ایجاد یه فرهنگ و باور غلط مبارزه کنه 

نه چیزی مثل گشت ارشاد های الان که از بیخ و بن کارشون اشتباهه و در واقع به نظر من باعث تشویق برای تکرار  خبط فرد میشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡