2777
2789
از نظر شما عربان بودن  يا  انجام  اعمال زناشويي توي خيابون  كار درستيه يا ن ...

من نظرم رو گفتم توی پست قبلیم بخونش... نه من نه با عریان بودن موافقم نه با پوشش ناشایست نه با آرایش زشت که البته خودم اصلا اهل آرایش نیستم... بچه هم از سنین خیلی پایین باید آموزش داده بشه در موارد ج ن س ی این هم بر میگرده به همون تربیت که گفتم و البته وظیفه والدین هست که کودک رو مراقبت کنند برای این صحنه ها ....خیلی از این دست اتفاقات توی جامعه میوفته آیا بچه ها شاهدش هستند ؟ نه اینم مثل اونها 

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نظرم رو گفتم توی پست قبلیم بخونش... نه من نه با عریان بودن موافقم نه با پوشش ناشایست نه با آرایش ...

اين كه بچه آموزش و آگاهي جنسي  ببينه باعث مي شه كه بي أشكال باشه مواجهه اش با هر صحنه اي؟

تا أون جا كه مي دونم براي فيلم و سريال و برنامه هاي رسانه اي هم  رده بندي سني وجود داره و كسي كه كودك محسوب مي شه يه سري چيزا نبايد ببينه 

ببین قانون چیزیه که ماخودن ایجادش کردیم  یک سری کار که حول محور ثابتی میچرخه برای جلوگیری از ب ...

پس شما مثل شهید بهشتی فکر می کنید ایشون هم معتقد بودن حجاب اجباری درست نیست اما با وضع قوانین پیشگیرانه...

اون آگاهی که فرمودید همون آموزشیه که عرض کردم...اون قوانین هم برای همین آیندگان تحت تعلیم هست... می بینید جور میشه با هم...

اين كه آموزش ببينه باعث مي شه كه بي أشكال باشه مواجهه اش با هر صحنه اي؟ تا أون جا كه مي دونم براي ف ...

خب مگه من میگم ببینه؟ برای اون هم باید اندیشید و راه پیدا کرد ولی دلیل نمیشه مردم رو کرد تو گونی...

وقتی ژاندارک رو کلیسا اعدام کرد یکی از مهمترین دلایلش موی کوتاهش بود.... الان ولی توی همه جوامع این یک مسئله حل شده اس... روزگاری توی انگلیس یک مرد حق داشت زنش رو ببره بازار بفروشه الان چنین چیزی می بینی اونجا؟... خیلی از قوانین رو ملت ها کار کردن روش تا مردم به فرهنگ و دانشش رسیدن   نباید ترسید نباید مانع گذاشت باید حل کرد مسئله رو

پس شما مثل شهید بهشتی فکر می کنید ایشون هم معتقد بودن حجاب اجباری درست نیست اما با وضع قوانین پیشگیر ...

صحبت من کاملا فارغ از مذهب بود توی صحبت های شهید بهشتی حرف از اسلام میزنه که در واقعا با تاک تیک خودشون بخوان از بیحجابی جلوگیری کنن

بله بحث اموزش جایگاهی بزرگی توی تمام زمینه ها داره 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡
صحبت من کاملا فارغ از مذهب بود توی صحبت های شهید بهشتی حرف از اسلام میزنه که در واقعا با تاک تیک خود ...

خب مگه من میگم ببینه؟ برای اون هم باید اندیشید و راه پیدا کرد ولی دلیل نمیشه مردم رو کرد تو گونی... ...

شما مي گيد مخالف هر محدوديت هستيد و مي گيد اون كشوري كه قانونش اجازه مي ده تو خيابون مشغول هر چي مي خواهند باشند دارن راه درستي مي كنن 

اگه قرار نيست قيد و بندي باشه و مجازات و بازدارندگي براي اتفاق نيفتادن اين اتفاقات ديگه فكر انديشيدن چيه؟

شما نسبت به ظاهر ساختمون و رنگ بنديش و هماهنگ بودنش با بافت شهري موظف هستيد اون وقت چطور مي شه هيچ قيدي براي نحوه حضورتون تو جامعه  نباشه ؟؟؟ شما وقتي از در خونه تون مي آيد بيرون وارد حريم  عمومي شديد و اصلا نمي تونم قبول كنم مرزي بين رفتارهايي كه تو خلوت مي سه انجامش داد و رفتارهايي كه تو مكان عمومي داريم نباشه

کاشکی هر نوع پوششی بود برای زن و مرد یکسان بود مثلا تو این گرمای چهل درجه تابستون من باید کلی مانتو روسری بپوشم ولی اقایون با تیشرت و شلوارک راحت میگردن ابن تبعیض واقعا ازار دهنده است در ضمن هرچی ک جلوشو بگیریم و محدود کنیم انسان رو نسبت ب اون مسیله حریص تر میشه

کاشکی هر نوع پوششی بود برای زن و مرد یکسان بود مثلا تو این گرمای چهل درجه تابستون من باید کلی مانتو ...

كار به قانون ايران ندارم اما زن و مرد با هم فرق دارن پوششون هم فرق داره مثلا يه مرد اگه به مرد بالا تنه اش چيزي تنش نباشه با يه زن فرق داره غير از اينه؟

شما مي گيد مخالف هر محدوديت هستيد و مي گيد اون كشوري كه قانونش اجازه مي ده تو خيابون مشغول هر چي مي ...

اندیشیدن به همون نوع آموزش (البته یکی از موارد) برای بچه ای که انجام نده هر کاری تو خیابون....در این شرایط صورت مسئله شما اصلا پاک میشه...

ظاهر شهری با آزادی فردی فرق داره...اون محوریت انسانی نداره از دید اختیار فردی (تصمیم برای خود بدون تجاوز به حریم بقیه)  ظاهر شهری نشان از فرهنگ و پیشینه یک ملته که حالا مسائل زیبایی و عدم هرج و مرج نقشه شهری و.. خیلی چیزها که من نمیدونم...