2777
2789
عنوان

طلاهاموفروختم ک وام بگیرم

195 بازدید | 14 پست

وام که بگیرم پولم اندازه مسکن مهرمیشه یاخونه ویلایی یه جای بیرون شهریاشهرک ک هیچ امکاناتی نداره ولی این مسکن مهرپیشش مدرسه ودانشگاه .تاکسی خلاصه همه امکانات وداره فاصله اش زیادنیست تاشهرفقط میگم پولم نکنه رشدنکنه یابعدنهابرافروش به مشکل بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه میگم آدم وقتی میخواد خونه بخره باید به این فکر کنه تا آخر عمر قرار نیست فروش بره و شاید یه روز خودش بخواد  داخلش زندگی کنه.پس باید همه ی جوانب سنجیده بشه...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من همیشه میگم آدم وقتی میخواد خونه بخره باید به این فکر کنه تا آخر عمر قرار نیست فروش بره و شاید یه ...

منم برازندگی خودم میخوام میگم ویلایی هاجاشون خوب نیست وامکانات ندارن ولی این مسکن مهرامکاناتش خوبه ولی مسکن مهره دیگه😑

منم برازندگی خودم میخوام میگم ویلایی هاجاشون خوب نیست وامکانات ندارن ولی این مسکن مهرامکاناتش خوبه و ...

امکانات مهمتره عزیزم..مسکن‌مهرم خوبه دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من همیشه میگم آدم وقتی میخواد خونه بخره باید به این فکر کنه تا آخر عمر قرار نیست فروش بره و شاید یه ...

سلام فکرت درست نیس خواهر

همین باعث توقف و رشدنکردن خیلیاشده

اتفاقا قطره قطره جمع گردد وانگهی دریاشود

ازکم شروع کن بعد بزرگتر و بهترش کن

از طبقه سوم بدون اسانسور ۱۵ ساله ۵۰ متری آدم باید شروع کنه تا بعدبتونه صدمتریه پنج ساله بااسانسور بخره

سنگ بزرگ علامت نزدنه...

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سلام فکرت درست نیس خواهر همین باعث توقف و رشدنکردن خیلیاشده اتفاقا قطره قطره جمع گردد وانگهی دریاش ...

من‌بیشتر محله مد نظرم بود عزیزم..خیلی واسم مهمه..هیچ وقت پولمو نمیدم مثلا یه محله پایین و بد همسایه خونه بخرم بگم خب بعد ۱ سال میفروشم جای بهتر میخرم.