2821
2789
عنوان

داستان۱

| مشاهده متن کامل بحث + 5128 بازدید | 255 پست
ازچهره پدرت هم معلومه مرد بسیار مهربانی هستن  توی تاپیک قبلت چهره شونو دیدم

ممنون عزیزم💖💖

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

اسی اهل کدوم شهری؟

تهران

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حدا از لحن نوشتارت که به رمان میخورد و قسمت هایی که جا انداختی ...خیلی خنده دار اینه که  چرا نوشین بعد ازدواج برنگشت به روستاشون و با شوهرش یه جایی دیگه زندگی کردن اینم نادیده بگیریم بابا و مامان نوشین نباید یه خبر ازش بگیرن دیگه بچه سرراهی هم که باشه بازم مهمه و ازش اطلاع میگیرن از اینم بگدریم وقتی با زور وکیل اون خانواده فرشته ای که از اسمون افتادن زمین و طلاق نوشین رو گرفتن ینی شوهر سابق نشین به روستاییا اطلاع نداد که من دارم طلاق میدم نوشین رو ...صم و بکم بود تا وقتی که امیر عاشق نوشین شد ..به احترام دوستان که خوندنش و اینجان چیزی نمیگم ولی کمی خلاقیت داشته باشین در داستانسرایی 😅یا حداقل بگید اولین داستانمه نه اینکه بگی واقعیت داره

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
میگم چقدر خوانواده پدرت باشخصیتن واقعا که اینقدر نوشین و دوست داشتن و اصلا تفاوت فرهنگی رو حساب نکرد ...

خیلی عالین مخصوصا عمم

عزیزم ایشالا همیشه عاشقانه کنار هم زندگی کنید خداروشکر که مامانتم طعم خوشبختی رو چشید   &nbs ...

مرسی💖

اول ک تقریبا جاهای اصلی و گفتم 

و دوم اینکه دوست داشتم زندگیشو مثله قصه بنویسم ک جالب باشه اما همه واقعی بود 

بعدم یه آدم شهری و برمیداشت میبرد ده؟؟؟

دهی ک همین الانم میریم هنو ن تلفن دارن ن اینترنت دارن و..... تازه آب لوله کشیشون تا دم در حیاطه 

تمام بچه هاشون دوره هم بود جز این یکی درضمن شوهره نوشین بهش گفته بود وقتی خونمون ساکن شدیم ب پدر مادرت آدرس میدم ولی نداده بود چون نمیخواست بفهمن چیکار میکنه 

فقط ب کسایی ک میرفتن ده میگفت ب فلانی بگین دخترش خوبه همین

در ضمن شوهره نوشین آدم درست درمونی نبود ب جز زن آخریش دو دفعه دیگه هم ازدواج کرده بود منتها هیچکس پیگیر چراش نبود میگفتن زنه مشکل داشته 

پس نیازی نبوده بره اطلاع بده ک داره این یکیم طلاق میده  تازشم خودش ک اصن تو ده زندگی نمیکرده دوست پسره کدخدای ده بالا بوده 

در ضمن اون شوهرشم از ترس شکایت و دادن دیه و مهریه و نفقه راضی شده بود ک طلاق میده اما لخت یدون هیچی

قرار بود ریز و جزئیات و بگم ک تا یکهفته باید تایپ میکردم 

آخیش تموم شد😥😥

چقدر منتظر بودم اصلا داستان رو قاطی کردم رفتم از اول خوندم

بزنمت😡😡

داستان زیبایی بود

از اول هم حدس زدم داری داستان مادرت رو میگی

الهی که همیشه خوش و خوشبخت باشید.

حالا جا داره بگم عکس پلیززززززز😆😆

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
دیدم😘😍

عکسه جدید نمیتونم بدم یوقت دیدی مراجعه کننده هاشون اینجا بودن جفتشون کلم و نکنن داداشم حلق آویزم میکنه

عکسه جدید نمیتونم بدم یوقت دیدی مراجعه کننده هاشون اینجا بودن جفتشون کلم و نکنن داداشم حلق آویزم میک ...

نه همین خوب بود مرسی

اینجا چندسالشون بود

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
نه همین خوب بود مرسی اینجا چندسالشون بود

فک کنم مامانم ۱۹ سالش اینطورا بود 

بابام ۲۷ اینطورا 

فک کنم مامانم ۱۹ سالش اینطورا بود  بابام ۲۷ اینطورا

حالا ببین من و داداشم شبیه کی هستیم

الان عکس میزارم 

فقط داداشم سره راهیه🤣🤣🤣

اصلا شبیه هم نیستید

هر کدوم به کی رفتید اخه شبیه مامان و بابات هم نیستی🤔

2824
2823
2791
2779
2792