2821
2789
عنوان

داستان۱

| مشاهده متن کامل بحث + 5128 بازدید | 255 پست
خدا حفظشون کنه.میشه ی نوبت واسه جراحی مخ و مخچه ما بگیری جدیدا احساس میکنم مخم تاب برداشته

😂😂 دور از جون 

چرا تاب برداشته؟

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تقصیر شوشوه روانیم کرده😄😄

اوووو ییس😅

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

تقصیر شوشوه روانیم کرده😄😄

اکثره نی نی سایتیا مثه اینکه یه وقت باید بگیرن

اکثره نی نی سایتیا مثه اینکه یه وقت باید بگیرن

اکثر نی نی سایتیا باید پیش مامانت نوبت مشاوره واس سوالای خاک بر سریشون بگیرن😄😄😄.والا بعضی وقتا حال آدم از نی نی سایت بهم میخوره

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎
اکثر نی نی سایتیا باید پیش مامانت نوبت مشاوره واس سوالای خاک بر سریشون بگیرن😄😄😄.والا بعضی وقتا حا ...

😂😂درک میکنم 

یوقتا آدم حرصش میگیره از یه حرفایی

داستان خوندم مامانت چه زندگی سختی داشته . از خانواده پدریت خیلی خوشم اومد 😍

مرسی 

متاسفانه تفاوت خانواده هارو میشه واضح دید 

خانواده پدریم کلا اهل تهران بودن از اول 

ولی خب خانواده مادریم...

کلا خانواده پدریت مهربونن😍

💖💖💖💖

مامانم 

وای خدا بدنم یه جوری شد...

بیچاره مامانت😔

ولی خدا روشکرکه الان خوشبخته

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
وای خدا بدنم یه جوری شد... بیچاره مامانت😔 ولی خدا روشکرکه الان خوشبخته

مرسی عزیزم 

😊💖💖

تو زندگیه همه یه سربالاییایی هست ک بعدش سرازیری داره

اسی اهل کدوم شهری؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش