2821
2789
عنوان

داستان۱

| مشاهده متن کامل بحث + 5128 بازدید | 255 پست
اصلا شبیه هم نیستید هر کدوم به کی رفتید اخه شبیه مامان و بابات هم نیستی🤔

نکنه منم سره راهیم؟😳

😂😂

بنظره خودم آیهان ب هیچکدومشون نرفته ولی باز من شبیه ننمم

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

اصلا شبیه هم نیستید هر کدوم به کی رفتید اخه شبیه مامان و بابات هم نیستی🤔

البته آیهان شبیه عممه

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نکنه منم سره راهیم؟😳 😂😂 بنظره خودم آیهان ب هیچکدومشون نرفته ولی باز من شبیه ننمم

شاید😂😂 یه بار دیگه عکس مامان بابات رو بزار مقایسه کنم🤔

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

ناموسن دماغه منو ننم مو نمیزنه

حالا ک دقت میکنم لبای داداشم ب بابام رفته🧐🧐

اصلا هیچ کدوم شبیه هم نیستید🤔

چمدونم 😂

ولی مامان بزرگم میگه شبیه مامانمم

خدای داداشم شبیه عممه مخصوصا چشماش

عکست خیلی آشناست🤔 جایی تا حالا این عکس رو نذاشتی؟

رو پرو اینستام بود

خوندمش..........  

تا عکس نزاری هیچ جا نمی رم.......

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...
خوندمش..........     تا عکس نزاری هیچ جا نمی رم.......

باشه تو بردی   حالا که نیومدی من میرم یه جایی بر میگردم   خبرم کن 

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...
رو پرو اینستام بود

خیلی خوب نوشتی .تااخرخوندم .عکس مادرت وپدرتو بزار ماهم ببینیم .گلم اگه گذاشتی لایک کن .

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم