2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سالتونه؟همسرتون چی؟چه مدت دوست بدین؟

علت اختلاف هاتون چیه؟

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
چرا آخه؟؟دوسش نداری؟؟

از بس تو خونه همش تو فکره عصبیه شاد نیست 

هر کی بهش زنگ میزنه فحش میده ولی به من کاری نداره اما من دوس ندارم اینجوری انگار زندگیم هیچ روحی نداره 

به مشکلات مالیش باهمه تو جنگه از همه بدش میاد 

وای من امروز خواستگارم میاد نکنه منم پشیمون بشم😔😔😔😔

سعی کن باهاش زیاد معاشرت کنی...سریع عقد نکن...رو فرهنگ و سطح خانوادگی زیاد تحقیق کن

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

نمی دونم چرا همه می نالن از ازدواج

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
سعی کن باهاش زیاد معاشرت کنی...سریع عقد نکن...رو فرهنگ و سطح خانوادگی زیاد تحقیق کن

واااای خیلی عجله دارن از اونا باشه میگن پس فردا عقد کنیم هیچ کس منو نمیفهممه که میگم بزارین بیشتر آشنا بشیم

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅