قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
چون دهه 70 و 80 هول شدن فقط ازدواج کنن(بدون شناخت...اسم عشق رو شنیدن و دچار توهم شدن...اولین پسری که میاد سر راهشون میگن ما عاشق شدیم و میخواییم ازدواج کنیم)
(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر در تاریخ (2020/02/02)باهمسرمدر هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀 👸✌
اخه دیروز عقد دختر عمم بوده دختر عمم بابا نداشت ولی اون موقع هم داشت باباش اهل نبود مشروب خور بود ول ...
الهییییی.دلت پره پس خواهری
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
واااای خیلی عجله دارن از اونا باشه میگن پس فردا عقد کنیم هیچ کس منو نمیفهممه که میگم بزارین بیشتر آش ...
اصلا این کارو نکنیاااااااااااااااااااااا
من یه خواستگار داشتم پدر مادرش دبیر...خودش دکتری برق....فقط هم یه برادر داشت که متخصص پوست بود...این برادرش ازدواج کرده بود با یه خانم دکتری که هیات علمی بود...چندین بار اومدن خونمون و رفتن...خانواده من 100 در 100 موافق بودن اما من ته دلم یجوری بود...تا روزی که اومدن برای مهریه صحبت کردن ...اونی که میخواست بشه جاریم در گوشم گفت برا عقد عجله نکن و زیاد صحبت کن...واقعا ازش ممنونم که چشم و گوشمو باز کرد....روز عقدم معین کردن اما من شروع کردم به صحبت فراوون با خواستگار...و تو صحبت ها متوجه موردی شدم که به خانواده گفتم من نمیخوام
(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر در تاریخ (2020/02/02)باهمسرمدر هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀 👸✌
وای من امروز خواستگارم میاد نکنه منم پشیمون بشم😔😔😔😔
عزیزم اگه انتخابت از روی عقل و منطق باشه هیچوقت پشیمون نمیشی. دوره ی نامزدی رو گذاشتن واسه آشنایی. نه نامزد بازی. همون موقع خوب نگاه کن ببین عیبهاش از خوبیها بیشتره یا کمتره
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !