2777
2789

عزیزم خواهشا درکش کن

میدونم فحش دادن کاره بدیه

ولی الان اوضاع اقتصادی کشور خیلی بده

همه مردا به نوعی عصبانی ومضطربن حتی اگه بروز ندن

آروم باش وآرومش‌کن.سریع حس پشیمونی نداشته‌باش

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمی دونم چرا همه می نالن از ازدواج

چون دهه 70 و 80 هول شدن فقط ازدواج کنن(بدون شناخت...اسم عشق رو شنیدن و دچار توهم شدن...اولین پسری که میاد سر راهشون میگن ما عاشق شدیم و میخواییم ازدواج کنیم)

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
عزیزم خواهشا درکش کن میدونم فحش دادن کاره بدیه ولی الان اوضاع اقتصادی کشور خیلی بده همه مردا به ن ...

اخه دیروز عقد دختر عمم بوده دختر عمم بابا نداشت ولی اون موقع هم داشت باباش اهل نبود مشروب خور بود ولی الان همشون خیلی راحت ازدواج میکنن چه شوهرای خوبی 

ماکه بابامون مرد خوبی بود از روز اول همش استرس داشتم برای عروسی تالار خونه گرفتن همه مراسم من پر استرس بود الانم اینجوری 

هر کی هرجوری باشه از اون اولش همونه 

اخه دیروز عقد دختر عمم بوده دختر عمم بابا نداشت ولی اون موقع هم داشت باباش اهل نبود مشروب خور بود ول ...

الهییییی.دلت پره پس خواهری

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
واااای خیلی عجله دارن از اونا باشه میگن پس فردا عقد کنیم هیچ کس منو نمیفهممه که میگم بزارین بیشتر آش ...

اصلا این کارو نکنیاااااااااااااااااااااا

من یه خواستگار داشتم پدر مادرش دبیر...خودش دکتری برق....فقط هم یه برادر داشت که متخصص پوست بود...این برادرش ازدواج کرده بود با یه خانم دکتری که هیات علمی بود...چندین بار اومدن خونمون و رفتن...خانواده من 100 در 100 موافق بودن اما من ته دلم یجوری بود...تا روزی که اومدن برای مهریه صحبت کردن ...اونی که میخواست بشه جاریم در گوشم گفت برا عقد عجله نکن و زیاد صحبت کن...واقعا ازش ممنونم که چشم و گوشمو باز کرد....روز عقدم معین کردن اما من شروع کردم به صحبت فراوون با خواستگار...و تو صحبت ها متوجه موردی شدم که به خانواده گفتم من نمیخوام

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
وای من امروز خواستگارم میاد نکنه منم پشیمون بشم😔😔😔😔

عزیزم اگه انتخابت از روی عقل و منطق باشه هیچوقت پشیمون نمیشی. دوره ی نامزدی رو گذاشتن واسه آشنایی. نه نامزد بازی. همون موقع خوب نگاه کن ببین عیبهاش از خوبیها بیشتره یا کمتره 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
از بس تو خونه همش تو فکره عصبیه شاد نیست  هر کی بهش زنگ میزنه فحش میده ولی به من کاری نداره ام ...

اصلا دوسش داري ؟ يا به خاطر اخلاقش ازش زده شدي؟

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
اصلا این کارو نکنیاااااااااااااااااااااا من یه خواستگار داشتم پدر مادرش دبیر...خودش دکتری برق....فق ...

بله منم میخوام خدا نکرده اشتباهی نکنم بیچاره بشم

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅
واااای خیلی عجله دارن از اونا باشه میگن پس فردا عقد کنیم هیچ کس منو نمیفهممه که میگم بزارین بیشتر آش ...

سر حرفت بمون و مهلت بخواه . حتي شده با قهر و زور از خونواده ت بخواه بهت فرصت فكر كردن بدن . انشالله آدماي خوبي باشن و خوشبخت بشي 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

خوب از خانواده خودت و اقا پسر بخواه که جلسات بیشتری حرف بزنین البته با حضور خانواده

درخواست دوستی قبول نمیکنم