بامیه برا کسانی که دایما یبوست دارن فوق العاده خوبه
اره شنیدم خاصیت زیادی داره ولی من ندوست
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه آوردن😭😭😭وااای من الان دوماهه هوس کردم لامذهب از ذهنم نمیپره که فردا میرم دنبالش😭😭😁😁😁
اره از قبل ماه رمضون
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
اینجا ندیدم من وگرنه میخریدم خیلی دلم میخواد موقع عید بود هوس کرده بودم هرجا رفتیم گشتیم نبود همه گف ...
خدا قوت
ما اینجا خربزه بکاریم شکل هندونه میشه با طعم خیار
شهر ما که همیشه فریز شده پیدا میشه
خیلی وقته اومده ولی الان ارزون شد از ده تا بیست متغیره
اولا کیلو 60 بود فکر کن برابری میکرد با نیم کیلو گوشت