2777
2789
عنوان

بامیه😴😴

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 71 پست
بامیه برا کسانی که دایما یبوست دارن فوق العاده خوبه

اره شنیدم خاصیت زیادی داره ولی من ندوست

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه آوردن😭😭😭وااای من الان دوماهه هوس کردم لامذهب از ذهنم نمیپره که فردا میرم دنبالش😭😭😁😁😁

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

مگه آوردن😭😭😭وااای من الان دوماهه هوس کردم لامذهب از ذهنم نمیپره که فردا میرم دنبالش😭😭😁😁😁

ینی اینقدر خوشمزس؟

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

ما سرخ میکنیم فریز میکنیم این مدل آبپز نشنیده بودم لیز نمیشه عایا؟

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

اره از قبل ماه رمضون 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
ینی اینقدر خوشمزس؟

نگووووو ما خورد میکنیم سرخ میکنیم گوجه فرنگی هم میپزیم سرخ میکنیم بعد باهم مخلوط میکنیم بعلاوه ادویه جات بعلاااااوووهههه فلفل قرمزززز واااییییی😃😃😃😃😍😍😍من مردم😥😥 این مدل خوراکشو عاشقشم

اره از قبل ماه رمضون 

اینجا ندیدم من وگرنه میخریدم خیلی دلم میخواد موقع عید بود هوس کرده بودم هرجا رفتیم گشتیم نبود همه گفتن هنوز نیاوردن برامون...هرسال خودمون تو حیاط خونمون همچی میکاشتم بامیه بادمجون انواع سبزی گوجه فرنگی هندوونه😂😂امسال نتونستم بکارم اصلا عذاب وجدان دارم

واای چقدرم گرونه،کیلو پونزده تومن

فردامیرم دنبالش خیلی هوسشو دارم میترسم اخرش چش بچم چپوچول بشه😭😭😭😂😂😂

مامانم امشب درست کرده بوده خونشون بودم، برا بار اول خوردم دوست نداشتم چرا  

شماها خیلی تعریف میکنید

چ جوری میپزین خانوما. 

بهم بگین تا یکبارم خودم درست کنم ببینم چ جوریاس، شاید خوشما امد  

اللهم صل علی محمد وآل محمد
اینجا ندیدم من وگرنه میخریدم خیلی دلم میخواد موقع عید بود هوس کرده بودم هرجا رفتیم گشتیم نبود همه گف ...

خدا قوت 

ما اینجا خربزه بکاریم شکل هندونه میشه با طعم خیار  

شهر ما که همیشه فریز شده پیدا میشه 

خیلی وقته اومده ولی الان ارزون شد از ده تا بیست متغیره 

اولا کیلو 60 بود فکر کن برابری میکرد با نیم کیلو گوشت