2777
2789
عنوان

بامیه😴😴

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم بدین خب    

من سه جور بلدم، اول ک خورشت قیمه بپزی، نیم ساعت اخر بامیه های سرخ شده رو اضافه کنی، دوم ک گوشت و پیاز و زردچوبه و یکم فلفل رو تفت میدی با یه قاشق رب میذاری گوشت پخته بشه قشنگ، نیم ساعت اخر بامیه ها رو اضافه میکنی با یه چوب دارچین و لیمو عمانیـ

و روش سوم ک با نون هم میخورن که گوشت چرخ کرده رو سرخ میکنی با ادویه جات و رب، و بامیه سرخ شده رو اضافه میکنی و یه لیوان اب میریزی و درش رو میذاری تا ابش تموم بشه و ب روغن بیفته ووبا نون میخوری،

خدا قوت  ما اینجا خربزه بکاریم شکل هندونه میشه با طعم خیار     شهر ما که همیشه فریز ...

الانو نگفتم برای کاشتن قبل عید همیشه میکاشتم😂😂امسال دیگه جور نشد...من موقع عیداینجا گشتم نبود دیگه دنبالش نبودم تا الان که دیدم تاپیک بامیه...عجب شهری دارید شما خربزه شکل هندوونه با طعم خیار😂😂😂😂کجایید مگه شما

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

الانو نگفتم برای کاشتن قبل عید همیشه میکاشتم😂😂امسال دیگه جور نشد...من موقع عیداینجا گشتم نبود دیگه ...

خخخخ 

جنوب

آبادان

موفق باشید

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
خخخخ  جنوب آبادان موفق باشید

ما کرمانیم رفسنجان پسته خواستی بیا اینورااا ارزون حسابت میکنم 😃 😂😂😂فدات عزیزم همچنین شما💖

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

ما کرمانیم رفسنجان پسته خواستی بیا اینورااا ارزون حسابت میکنم 😃 😂😂😂فدات عزیزم همچنین شما💖

بابا لاکچری پسته بخور بامیه ول کن 

شانس میبینی زمین ما بامیه میده زمین شما پسته 

حتی تو تقسیم شهر هم شانس نیوردیم 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
بابا لاکچری پسته بخور بامیه ول کن  شانس میبینی زمین ما بامیه میده زمین شما پسته  حتی تو ...

نه بخدا😂😂😂😂خدا سلامتی بده عزیزم از همچی مهم تره😍اینقده پولدار میشناسم با پول هم سلامتیشونو نمیتونن بدست بیارن...ما باید شاکر باشیم که همینو داریم👍👍