2777
2789

از صبحه حال خوبی ندارم ماه چهارمم با اینکه از اول بارداری تا امروز اصلا اصلا حالت تهوع نداشتم امروز بالا آوردم سرمم گیج میره و سردرد دارم یعنی سرما خوردم؟ برم دکتر؟

دکتر که برو، ولی اگر گفت سرماخوردگی به نظر من نیازی نیست داروهاشو بخوری، چون سرماخوردگی دوره داره و دارو فقط دوره بیماریو یه کوچولو کوتاه‌تر میکنه. ارزش نداره بخاطر سرماخوردگی دارو بخوری. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرما خوردگی منم گرفتم دکترم گفت اگه چرک‌نداری دارو نخور اما اگه چرک داری دیفن هیدرامین واموکسی سیلین  بخور چون اثر چرک بیشتر از این داروها روی بچه س،برا تهوع هم من اول چهارماهگی گرفتم دکتر گفت به خاطر اسید معدته که میزنه بالا و بهم دارو داد