2777
2789
عنوان

سلام خانوما کمک دارم دیوونه میشم

96 بازدید | 14 پست

یه مدت هست یکی از سینه ها خیلی درد میکنه شیر میدم کسی بوده مثل من باشه الان وسط سیکل پریودی هستم هرچی معاینه میکنم چیزی حس نمیکنم 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه ها هرچی تونت سرچ میکنم میزنه درد یکطرفه سینه علاعم سرطانی هستش

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیر بغل بغلم درد شدید داشت بعد اندازه ی یه پرتغال کوچولو ورم کرد، سونو دادم گفت غدد شیری که راه ت ...

شماهم یکی از سینه هات بود مال من دقیقا اونیه که کمتر دخترم میخوره درد داره وقت سونو گرفتم دست پسرم شکست عمل کردیم نتونستم برم هرچقدر بهش فکر میکنم  بدتر میشه

شماهم یکی از سینه هات بود مال من دقیقا اونیه که کمتر دخترم میخوره درد داره وقت سونو گرفتم دست پسرم ش ...

اول یکی بود بعد دوتا، سعی کن با دو تا بهش شیر بدی، بخاطر تخلیه نشدن شیره

اول یکی بود بعد دوتا، سعی کن با دو تا بهش شیر بدی، بخاطر تخلیه نشدن شیره

ان شاء الله که ازهمین باشه من دخترم 15 ماهشه خیلی کم میخوره 

ان شاء الله که ازهمین باشه من دخترم 15 ماهشه خیلی کم میخوره 

اره بچه به کمکی میوفته کم میخوره، مساوی شیر بده بزار دو تا سینه کم کم باهم خشک بشن،برای تخلیه هم از اونی که نمیخوره با شیر دوش بدوش بریز دور، یا تو حموم با ای گرم ماساژ بده یکم نرم بشه و شیرتو بگیر، منم بچم سه روز بیمارستان بود نتونسته بودم شیربدم سینهام داشت میترکید از درد

اره بچه به کمکی میوفته کم میخوره، مساوی شیر بده بزار دو تا سینه کم کم باهم خشک بشن،برای تخلیه هم از ...

مرسی که جواب کسی جوابمو نداد فردا اگه تونستم میرم سونو اینترنت لعنتی دیوونم کرد همش میگه یکی ازسینه ها خطرناک هستش دردش

مرسی که جواب کسی جوابمو نداد فردا اگه تونستم میرم سونو اینترنت لعنتی دیوونم کرد همش میگه یکی ازسینه ...

اصلا بد به دلت راه نده، اتفاقا دوران شیر دهی بسیار کم ریسکه تو اینجور موارد، مطمئن باش بخاطر جمع شدن شیر و سفت شدن سینه هست حتما برو دکتر ولی بهت اطمینان میدم هیچی نیست، حتما با اب گرم ماساژ بده و تخلیه کن، نزار شیر بمونه،تا کم کم خشک بشه

اصلا بد به دلت راه نده، اتفاقا دوران شیر دهی بسیار کم ریسکه تو اینجور موارد، مطمئن باش بخاطر جمع شدن ...

قربونت التماس دعا راستش همون روز که وقت سونو گرفتم دست پسرم شکست عملش کردن نتونستم برم

قربونت التماس دعا راستش همون روز که وقت سونو گرفتم دست پسرم شکست عملش کردن نتونستم برم

انشالله پسرت زود خوب بشه و خودتم چیزیت نباشه، تو اولین فرصت برو و نگران نباش اصلا، مراقب خودتون باشین❤️❤️❤️❤️

انشالله پسرت زود خوب بشه و خودتم چیزیت نباشه، تو اولین فرصت برو و نگران نباش اصلا، مراقب خودتون باشی ...

راستی شما رفتین سونو دکتر بهتون دارو نداد؟ چقدر طول کشید خوب بشی

راستی شما رفتین سونو دکتر بهتون دارو نداد؟ چقدر طول کشید خوب بشی

نه دارو نداد، گفت اگه بعد از شیر دهی و اینا خوب نشد دوست داشتی میتونی جراهی کنی برداری، ولی مدتی بعد خودش خوب شد اصلا دستمو نمیتونستم ببندم، دوستمم اینطور بود اونم خودش خوب شد، کلا من چون دانشگاهم میرفتم دیر به دیر به بچه شیر میدادمو تو سینم جمع میشد خیلط سینه درد داشتم، خلاصه ده ماه به بچا تونستم شیر بدم زعدش راحت شدم، دردامم قطع شد

نه دارو نداد، گفت اگه بعد از شیر دهی و اینا خوب نشد دوست داشتی میتونی جراهی کنی برداری، ولی مدتی بعد ...

مرسی راهنمایی هات یکم ارومم کرد ان شاء الله همیشه سلامت باشی