2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط مجردیت اینطوری بودی؟ 

الان زياد اينجوري نميشم مثلا چند وقت پيش نصف شب بيدار بودم حس كردم يه سايه ديدم پاشدم برقارو روشن كردم خوابيدم

يا يبار حس كردم يكي پشت دره اتاقه داره در ميزنه در صورتي كه كسي تو خونه نبود منو شوهرمم اتاق بوديم شوهرم خواب بود

الان در همين حد حس ميكنم

اما مجرديم بد تر بودم

يهو با جيغ از خواب ميپريدم مامانمو صدا ميكردم بياد پيشم چون زياد ميترسم نميتونم كاري كنم

يا مجرديم نصف شب از حموممون صداي دوش حموم ميومد انگار يكي حموم ميكرد البته ميگم كه اون خونه ما كه اينجوري ميشدم داستان داشت

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
موهای بلند اشفته بلوند رژ قرمز و خط چشم و سایه انگار عروس یجوری بود😐

😱😱😱😱

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
فک کنم مجردی بیشتره

نميدونم ولي خيلي ميترسيدم اذيتم نميكردنا رو ب ديوار كه ميخوابيدم قشنن ميفهميدم پشته سرمه داره نگام ميكنه سريع مامانمو صدا ميكردم ميومد اتاقم زمين جا مينداخت كنارش ميخوابيدم

بابام دوستاش از شهرستان اومده بودن اونا هميشه جن ميديدن هي مسخره بازي در ميارود ك اره جنامو ميزارم اينجا ميرم امشب ميگم بيان تا اون موقع من اصلا نميديدم چيزي اما خدا شاهده همون شب همه خوابيدن از حموم صداي دوش ميومد انگار يكي حموم ميكرد از بعده اون ك اونا وقتن من اينجوري شدم حتي يبارم شبيه مامانم ديدم اومد نگام كرد رفت

منم دوستمو دیدم اینطوری 😥😥

اينايي كه اذيت نميكنن جناي مسلمونن منو اصلا اذيت نميكردن

اما عموم ميديد دو تا ميديد يكيش عمومو خفه ميكرد ميگفت ميكشمت اون يكي نميزاشته دعا نويس گفت اوني كه نميزاره عاشقش شده اما اون يكي بچشو سوزونده دشمن شده ميخواد بكشتش

نهههه جدی فک میکردم خرافاته بچشون بکشی اینا

نه اصلا عموي من زغال انداختني انگار بچشو سوزونده بوده چند ماه درگير بود باهاشون بخدا