2777
2789
یبار شوهرم  با دوستاش رفته بودن کربلا،میگه یه عکس دست جمعی گرفته بودن تو یه جایی،فک کنم قبرستان ...

اره دقیقا منم تو واقعیت هیچی ندیدم فقط تو عکس یه هاله سفیدی که چشم و اینا داره دیدم ولی خب تو عکسه ادم خاصی نبود میخواسم عکس خونمونو بفرسم واسه کسی از یه زاویع عکس گرفتم بعدا عکسو دیدم یهو به چشمم خورد البته مریضم نشدیم ما کلا دیگه اتفاق خاصی نیفتاد

💏"You & me 💕make a wonderful "We

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بقیع عربستانه فک کنم دارسلام نجف رو گفته

نمیدونم ،قبرسون بود 

دقیقا خود کربلا نبودن،پیاده تا کربلا رفتن،سوریه و جاهای دیگم گشتن

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
شنیدم همین ایه های قرانو بعضیا که برعکس مینویسن ، یه جور دعا میشه   شیطانی میشه اجنه رو صدا م ...

کی برعکس نوشته😱😱

نمیدونم ،قبرسون بود  دقیقا خود کربلا نبودن،پیاده تا کربلا رفتن،سوریه و جاهای دیگم گشتن

روح خوبی بوده نگران نباشید

چون بهشت برزخی وادی السلام نجفه

جهنم برزخی هم برهوت تو عربستانه

دیدی کلیپایی که دوربین مدار بسته گرفته تو کل دنیا؟؟ خودشون شکل انسان ،کارایی میکنن که نمتونه انسان ...

منم‌ اون کلیپ دیدم ماشینا یک دفعه داغون میشدن میگفتن کار جن

بعدش مشهص شد اون یکی ماشین که به ماشین دوم میزنه رو کات کردن هیجانی بشه جو بدن 

اره دقیقا منم تو واقعیت هیچی ندیدم فقط تو عکس یه هاله سفیدی که چشم و اینا داره دیدم ولی خب تو عکسه ا ...

اون بنده خدا ازین مریض شد که جن پشتش بوده😅میگن تا دوسه روز تب کرده

حالا عکس نمیزاری؟😁