2777
2789
من بودم سکته زده بودما

تو دهات ما زیاد هست تابستونا ک میریم اونجا مسافرت خیلی اتفاقا میافته حالا الان وقت ندارم ولی سر فرصت میام تو تاپیکت تعریف میکنم 

منم ترسیدم خب ولی ترسیدنی قفل میکنم...

میشه بگی؟

چند سال قبل یک شب تو اتاق خواهرام خوابیدم. نصف شب حس کردم یکی داره موهامو از بالا میکشه. چشمو باز کردم دیدم یه بچه بالا سرم رو موهام ایستاده تا منو دید که چشام وا کردم بهم لبخند زد و فرار کرد. خب اینو به کسی نگفتم.

چند وقت بعدش خواهر کوچیکم خواب دید که از تو دیوار خونه یه دست اومده بیرون. انگار که اونو لای دیوار دفن کرده بودن و دستش بیرون مونده بود. خواهرم میگفت نزدیکش که شدم یهو دسته بلند شد دستمو گرفت و از خواب پرید.

یه مدت بعدش دوتا خواهرام صدای گریه ی بچه از تو حیاط میشنیدن. بعضی شب ها هم اسمشونو صدا میزد بیدار که میشدن فکر میکردن اون یکی خواهرم صداش میزده ولی میدیدن که نه اون خوابه. فقط این داستانو به من گفتن

یکبار که خواهر آخریم تو اتاق تنها خوابیده بودم مادرم رفت پیشش خوابید. میگفت نصف شب از صدای گریه و حرف زدن یه بچه با خودش بیدار شده از ترس فرار کرد پیش پدرم.

به من که گفت بهش گفتم قبلا خوهرام این صداهارو میشنیدن

دیگه شده بود روتین زندگی ما 😅

به یک نفر گفتند: چرا شما دیوانه‌ اید؟   گفت: ما دیوانه نیستیم فقط تعدادمون کمه ؛ اگر زیادتر بودیم ، آنوقت شماها دیوانه بودید ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگاهتون نکرد نترسیدید؟ 

نه انگار نه انگار که ما رو می بینه شوهرم متوجه شد داشت ماشین می گرفت اون وری که رفته که ببینه چی بود کجا رفت من منصرفش کردم 

آقایون درخواست دوستی ندین 

مامان بزرگم 83سالشه میگه اون قدیما که کوچیک بوده مامانش میفرسته سرچشمه آب بیاره  مثلا 75سال پیش ...

وا 😐از کجا فهمیده جن بوده؟

شاید ادم بوده

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

ادامش: 

به دعاگیر مراجعه کردیم 

میگفت با شما خانم ها کاری نداره چون اذیتتون نمیکنه

فقط میخواد باهاتون ارتباط بگیره

با مرد خونه کار داره

تنها مرد خونمون هم پدرم بود

رفتیم بهش گفتیم ولی پدرم از این آدماست که میگه نه اصلا من به این چیزا اعتقاد ندارم و هرچی اصرار کردیم میگفت این حرفا چیه مسخره بازیه

اما من مطمئنم یه چیزی بوده

میگفت این بچه جنازش تو خونه خودتون یا خونه های اطرافه چون بافت قدیمی داشت خونه های اطراف احتمالش زیاد بود.

و اینکه یه کار ناتموم داشت یا به مرگ بدی مرده بود که هنوز روحش سرگردون بود

به یک نفر گفتند: چرا شما دیوانه‌ اید؟   گفت: ما دیوانه نیستیم فقط تعدادمون کمه ؛ اگر زیادتر بودیم ، آنوقت شماها دیوانه بودید ...
من واسم عجیبه همه میبینن یا آدمای خاصی؟ 

نباید تعجب کنین چون فقط ما نیستیم رو این زمین چون ما ساعت ۴ شب حرکت کردیم اونم از جایی که شنیدم جاشون اونجاست نباید بترسیم

آقایون درخواست دوستی ندین