2777
2789
هزینش ک باید پایین تر باشه؟؟لیزر ک راحت تره ازعمل بازو بیهوشی و اینااا

نه هزینش بیشتره میگم که دوستم چند ماه پیش تو بیمارستان خصوصی27میلیون داد اما اگر تو بیمارستان خصوصی نباشه فکر کنم23میشه

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولش اره منم وقتی دکترم اتل بینیم باز کرد گفتم وای این چیه😀دکترم گفت صبرکن اگه ۱ ماه دیگه همچین حرف ...

ینی الان همچین حسی نداری؟خوب شده؟؟خداکنه خوب شه من فقط نگرانیم همینه

من رفتم مرکز جراحی زیبایی سعادت اباد.خوب بود.خوش برخورد بودن

خصوصی هست ؟ خب کلا بیمارستان های خصوصی پول خود بیمارستانم میگیرن

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
اره خصوصی بود ولی کلا هزینه رزرو تختش ۴۰۰تومن شد هزینه عمل دکترم۹۶۰۰شد جمعا ده تومن

شاید دکترا و بیمارستانا مکان بیمارستان با هم فرق داره

اتاق عمل خیلی وحشتناک بود؟😲😲😲

وای حس خیلی ردی بود چون قبلشم بخاطر استرسم بهم قرص ارامبخش دادن گیج بودم رفتم اتاق عمل.ولی تپش قلب شدید گرفته بودم از استرس ک اون خیلی خوب شد بخاطر قرصه 

خیلی زیاده ک.یه دماغه دیگه😁

اما خب خیلی خیلی مطمعن تره یعنی کاملا و خوشگل تر و طبیعی تر هم میشه

ینی الان همچین حسی نداری؟خوب شده؟؟خداکنه خوب شه من فقط نگرانیم همینه

الان چون به قیافه جدیدم دیگه عادت کردم اصلا بنظرم دیگه سربالا نست نگران نباش مطمن باش چند وقت بگذره اصلا دیگه مثل روزهای اول بنظرت سربالا نیست

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

همینارو داشتم میگفتم ک یهو شونه اام انگار جمع شدن گفتم دارم بیهوش میشم؟؟همینجوری حرف میزدم ک یهو رفتم زمانو اصلا متوجه نشدم یهو فقط صداهارو شنیدم ک میگف هانوووم پاشو خانوووم نفس عمیق بکش هنو چشام دوروبرمو نمیرید ولی فک کردم ک تویه دنیای دیگم

بچه ها اونایی ک عمل کردین بیاین بگین دیگههههه😭😭

من يك ماهه عمل كردم روزاي اول بينيم خيلي سربالا بود الان داره بهتر ميشه

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز