هزینش ک باید پایین تر باشه؟؟لیزر ک راحت تره ازعمل بازو بیهوشی و اینااا
نه هزینش بیشتره میگم که دوستم چند ماه پیش تو بیمارستان خصوصی27میلیون داد اما اگر تو بیمارستان خصوصی نباشه فکر کنم23میشه
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
اره خصوصی بود ولی کلا هزینه رزرو تختش ۴۰۰تومن شد هزینه عمل دکترم۹۶۰۰شد جمعا ده تومن
شاید دکترا و بیمارستانا مکان بیمارستان با هم فرق داره
وای حس خیلی ردی بود چون قبلشم بخاطر استرسم بهم قرص ارامبخش دادن گیج بودم رفتم اتاق عمل.ولی تپش قلب شدید گرفته بودم از استرس ک اون خیلی خوب شد بخاطر قرصه
اما خب خیلی خیلی مطمعن تره یعنی کاملا و خوشگل تر و طبیعی تر هم میشه