2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 65 پست

مبارکه گلم. زعفرون خوردن مشکلی نداره، منم از اول بارداریم میخوردم. اگر میخواست برا نینیت اتفاقی بیفته تا الان افتاده بود پس نگران نمیخواد باشی. روزه هاتم مشکلی نیست. چون از الان به بعد نینیت به تغذیه مناسب نیاز داره. چیزای سنگین بلند نکن و بیشتر استراحت کن. برا اینکه از مثبت بودن بیبی چکت مطمئن بشی بهتره بری یه ازمایشم بدی. ازمایش تیتر بتا بده و 48 ساعت بعدش دوباره تو همون ازمایشگاه تکرار کن. اگر بتات 2 برابر شده بود یعنی مشکلی نیست ولی اگر ثابت بود یا خیلی کم بالا رفته بود بهتره سریعتر بری دکتر. تا 8 هفتگی هم نیاز به دکتر نداری البته اگر لکه بینی و خونریزی نداشته باشی. 8 هفتگی اول برو سونو ضربان قلب ، بعد که از سلامت کامل نینی مطمئن شدی برو دکتر

اینکه سه تاشون هم هاله انداخته طبیعیه.؟؟

نمیدونم والا ولی مثبت شدن بیبی چک فقط باید در مدت ۱۰ دقیقه حساب بشه

حالا شما که شک دارید آزمایش بدین

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم . هیچ قرصی سرخود نخور حتی فولیک اسید ، اولین کاری که میکنی آز بده و در اولین فرصت برو دکتر که تحت نظر باشی اگه لازم باشه خودش بهت میده 

فقط من موندم تو که اقدام کردی و منتظر بودی حتی 1% هم احتمال ندادی که شاید باردار باشی زعفرون خوردی ؟ آخه چرا دختر

مگه اقدام نکرده بودی چرا زعفرون خوردی ؟؟؟؟

دکترم خ نا امیدم کرده بود اصلا فکر نمیکردم بتونم مادر بشم😭😢تاپیک قبلیمو بخون

خدایا شکرت رو سفیدم کردی.هرچی دارم از لطف خداس
سلام خانما من یه هفته مونده به پری دل درد وسرگیحه دارم سه روز سهدتا بی بی چک زدم سه تاشونم بعد چندسا ...

احتمال بارداریت زیاده

مراقبت کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر میگن مکمل ها مثل پرگنافم و پرناتال و ا م گاو..... باعث بیشفعالیه ولی اسید فولیک و کلسیم و آه ...

میشه بگید کی گفته اینا باعث بیش فعالی میشن؟؟؟

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
مبارکه ان شا الله ک چیزی نیست خطری نداره برگردی خونتون اما حتما رسیدی دکتر برو چون زعفرون خوردی .روز ...

زعفرون چیکار میکنه مگه😪

بیشتر میگن مکمل ها مثل پرگنافم و پرناتال و ا م گاو..... باعث بیشفعالیه ولی اسید فولیک و کلسیم و آه ...

این مکملا هم اهن و اسید فولیک و کلسیم و ویتامین دی و یه سری ویتامین دیگس که برا بدن زن باردار نیازه 

جرا بیش فعالی بیاره؟

حواست باشه!
عیب نداره منم کلی زعفرونو ورازیانه خوردم‌وقتی مشکلی پیش نیومده دیگه‌نگرانی نداره   اگه قراره ب ...

یعنی کی برم آز بدم؟